Nebojte se barev! Zjistěte jaký jste typ!
Nepodléhejte panice, že veselá móda má na pár měsíců utrum. Podzim přímo vybízí k oživení šatníku barvami. Dejte vale temným tónům a nakráčejte do ulic zvesela ve ... celý článek
Jednoduchý návod na čokoládové fondue
Fondue nemusí být nutně sýrová či masová záležitost. Čokoládové vám bude určitě taky chutnat! celý článek
Bramborový salát s avokádem
Tahle indická variace na náš klasický vánoční salát se vám možná bude zdát poněkud zvláštní, nicméně vězte, že když ochutnáte, propojení chuti brambor a avokáda se ... celý článek
Pikantní kotletky a brambory na medu
Ač to možná zní trochu neobvykle, příprava brambor na sladko ozvláštní vaši tabuli. A kotletkou, tou přece nikdy nic nezkazíte. celý článek
Efektní a velmi dobrá: Sýrová roláda s mrkví a pórkem
Tímto efektním pokrmem uchvátíte stolovníky hned dvakrát - poprvé vizuálně a hned poté chuťovým zážitkem. celý článek
Kávové mušle s pařížskou šlehačkou
Kvůli těmto mušlím se nemusíte vydávat ke chladícímu boxu do supermarketu nebo dokonce přímo k moři. Bude vám stačit pořídit si potřebné suroviny a pustit se do ... celý článek
Zkuste trochu něco jiného: Houbový závin
Závin nemusí být nutně jen na sladko. V podzimní sezoně se určitě nebojte vyzkoušet ho jak jinak než s houbami. celý článek
Vysoká pekařská: Batátové cupcaky
Cupcaky jsou velmi efektním dezertem, i když je napečete jen z obyčejné mouky a cukru. Neobvyklé batáty, jablečný cider a sladké marshmallow je ovšem rázem povyšují ... celý článek
Naložte si hermelín, je to snadné
Nakládané sýry musí být správně odleželé, aby byl výsledek dokonalý. Naučte se pár kuchařských grifů, které vám pomohou oslnit hosty tím nejlepším nakládaným ... celý článek
I na steaku z krůty si pochutnáte
Krůtí medailonky s brokolicí jsou oproti klasickému bifteku lehké a dobře stravitelné. Jde o výbornou alternativu ke kuřecímu masu. celý článek
Francouzský dezert: Mille Feuille
Tento dezert pochází z Francie. Základní ingrediencí je listové těsto prokládané krémem z různých přísad, nejčastěji z vanilky nebo pistácií. Dobrůtka se ... celý článek
Tip na víkendovou večeři: Mexický burger
Burgery v poslední době slaví velký boom. Jestli si vždycky se slovem burger vybavíte "tu věc z fast foodu", jste na omylu. Burger může být fakt dobrota. ... celý článek
Už jste zkusili palačinky s melounem, zmrzlinou a šlehačkou?
Když se do palačinek normálně dávají jahody a broskve, proč by se to nemohlo zkusit i s melouny? Svěžest bude zaručena! celý článek
Pikantní grilované papriky: Ideální do chladných dnů
Grilovaná zelenina je opravdu výborná. A také zdravá. Nezkazte ji proto výběrem oleje, nejlepší volbou je panenský olivový. celý článek
Rafinovaná špenátová palačinka
Špenátu není nikdy dost, to věděl už Pepek námořník. celý článek