Chcete vypadat skvěle? Víme, co je trendy!

Články Komerční sdělení 25. listopadu 2016

Je tady podzim, což je nejenom období šedi, ale je to také období mnoha barev. A tomu by měl odpovídat styl vašeho oblečení.

Společně se podíváme na hlavní trendy, stejně jako vám představíme i jiné možnosti, jak vypadat skvěle. Sama se můžete přesvědčit, že když změníte svůj outfit, stoupne vám nejenom sebevědomí, ale budete se cítit skvěle.

Nezapomeňte na stylové boty

Je pravdou, že ve dnech kdy zuří deště, je lepší vsadit na obuv kvalitnější, která udrží vaše nohy v suchu a v teple. Pokud je naopak sucho a svítí slunce, není žádným problémem zavzpomínat si na léto. A to právě pomocí stylových bot, které rozhodně nezklamou ani vás. Co doporučíme? Velmi pohodlné dámské tenisky. Samozřejmě hitem by měly být zajímavé barvy, stejně jako různá designová provedení. Pamatujte, že u tohoto sortimentu hraje velkou roli hlavně vzhled. Čím jsou lákavější, tím s nimi více zaujmete. Než napadne první sníh, jsou skvělou možností na chození.

Buďte originální i se zajímavým tričkem

Nemusí to být jenom vaše boty, se kterými zaujmete. Stejně tak můžete být originální i díky vašemu tričku. Je mnoho oblastí, kam se vám bude skvěle hodit. Je jasné, že na společenskou událost se příliš hodit nebude, ale o to více bude správnou volbou třeba:

• Na posezení s přáteli • Na párty nebo do klubu • Na běžné volnočasové nošení

A čím takové tričko vlastně zaujme? Primárně by to měla být kvalita materiálu a správný střih. Dále nezapomínejte na to, že šik vtipná trička zaujmout primárně svým potiskem. Co je na něm výjimečného? Rozhodně to, že je velmi originální, což znamená, že nejenom vás, ale i každého kolem vás pobaví. Pokud jste se s tímto konkrétním sortimentem ještě nesetkala, potom vězte, že v současné době je velmi poptávaný.

Vyrýsujte svou postavu

Pokud toužíte po tom vypadat skvěle, snažte se také dokonale vyrýsovat svou postavu. Jak to udělat? Prvním tipem je samozřejmě návštěva posilovny. Dnes už neexistují jenom klasická smíšená fitcentra, jelikož jsou i možnosti určené speciálně pro ženy. Kromě nich můžete snadno posilovat i doma. Stačí k tomu mít správné pomůcky. Není třeba lámat si hlavu nad speciálním vybavením, jelikož plně postačí správné činkové závaží. Dnes i s obyčejnými činkami můžete zajistit, že své tělo nejenom dokonale protáhnete, ale že ho hlavně budete posilovat. Kromě toho, že bude ubývat tuk, budou také růst vaše svaly, což se pozitivně projeví na vaší atraktivitě.

Potřebujete také shodit?

S posilováním souvisí obvykle i snaha snížit váhu. V té činky jako takové příliš nepomohou, jelikož v takovém případě je mnohem lepší volbou zaměřit se na aerobní cvičení. O co konkrétně se jedná? My doporučíme:

• Běhání • Jízdu na kole • Aerobic

Samozřejmě cesta k dokonalé postavě je spojena také se správnou stravou. Ani tuto oblast nepodceňujte. Pokud máte obavy, zda vše zvládnete, vyzkoušejte prášky na hubnutí. Ideálně obě známé možnosti. Jedna dokáže zrychlit váš metabolismus, zatímco druhý typ dokáže eliminovat vaše chutě k jídlu. Jejich kombinací omezíte chutě na nezdravá jídla a zároveň budete mnohem rychleji spalovat.

Zlepšete i krásu vašich zubů

Dokonalý úsměv by měl být základ. Pokud kouříte, nebo často pijete kávu, může se to na barvě vašich zubů negativním způsobem podepsat. Pokud chcete mít svůj úsměv opět dokonalý, doporučujeme bělicí pásky. Oproti návštěvám specializovaných center vyjdou levněji, jejich aplikaci zvládnete pohodlně i doma a samozřejmě zaujmou také tím, že jsou jak účinné, tak i bezpečné. Pokud jste po dokonalém úsměvu vždy toužila, touto cestu zaručeně nešlápnete vedle. Za pár týdnů již budete sama vidět, jak jsou vaše zuby mnohem bělejší. Neváhejte a zkuste je!