Čtenářský klub

Redakce Vlasty pro vás vybírá ty nejlepší tipy na čtení. Tentokrát jsme pro vás připravili knižní lahůdky z nakladatelství Kosmas.

Čtenářský klub pro 12. týden: Tipy na knihy

Čtení je nejbáječnější kratochvíle člověka. My v redakci literaturu milujeme - naučnou, beletrii, poezii, zahraniční i tu naši. Proto jsme založili Čtenářský klub Vlasta.

KAŽDÝ TÝDEN ČTYŘI KNIHY, KTERÉ STOJÍ ZA TO

Čtení je opět v módě, proto na stránkách Vlasty najdete vždy na stejném místě okénko Čtenářského klubu a v něm doporučení na čtyři knížky, které jsme v nabídce knihkupectví objevili a nastudovali a které nás zaujaly natolik, že chceme, abyste o nich věděli víc i vy!

O KNÍŽKÁCH SI BUDEME POVÍDAT

Čtenářský klub Vlasty funguje stejně jako jeho sestry v anglosaském světě. Jistě jste si podobné scény všimli v některém z britských či amerických seriálů - skupina lidí se pravidelně schází, aby si povídali o knížkách. Pijí čaj a rozebírají, co se jim na příbězích líbilo, co autor popsal skvěle a kde mu utekla pointa. Knihy tak tříbí sousedské vztahy, vznikají díky nim přátelství, lásky... S naším klubem nemusíte nikam chodit, ale na vaše názory a čtenářské dojmy se budeme těšit na facebookových stránkách.

Tento týden jsou v nabídce se slevou tyto tituly:

M. Cordes, C. Lazar. Vegetariánské dobroty

David Michie. Pes Jejího Veličenstva a jeho mise

Ch. N. Adichieová. Amerikána

Emanuel Bergmann. Trik