Tipy pro rty k zulíbání

Krása 6. května 2013

Ať už své puse věnujete pozornost minimální, nebo vás baví ji rozmazlovat, určitě vám dáme nějaký zajímavý tip.

Ohledně rtů jsme my ženy hodně marnivé. Zkuste se zamyslet, máte snad nějakou kamarádku, která by řekla: „Líbí se mi moje rty!“ Spíš uslyšíte, že jsou její rty moc malé. Nebo moc velké. Nebo příliš bledé!

Přitom je to obvykle moc hezká pusa. Což se dá ještě pořádně zvýraznit. Třeba úplně jednoduše tím, že jemnou pokožku rtů udržíte stále pěkně hladkou pomocí pečujícího balzámku. Samozřejmě efekt ještě znásobíte svůdným leskem na rty nebo sexy rtěnkou!

Péče pro každý den

rty 3

Přírodověda: Fandíte přírodě? My taky! Tak si všichni smlsneme na balzámu z přírodních látek - arganovém, avokádovém a jojobovém oleji a rostlinné vazelíně. K tomu šťavnatá vůně grepu a černého rybízu. Mňam!

TIP: Balzám na rty s arganovým olejem Ryor, 70 Kč

rty 4

Chladivý příliv: Zavodňující tyčinka, která zklidňuje, regeneruje a zvláčňuje suché rty, dokonce i popraskané, aniž by pálila, opravdu existuje! A i když potřebujete jen běžnou údržbu, při každém použití vás znovu nadchne osvěžující chladivý dotek.

TIP: Tyčinka na rty Atoderm Bioderma, 109 Kč, v lékárně

rty 2

Rande s jelenem: Jelení lůj loni oslavil padesátku, ovšem v plné síle! K osvědčené pečující klasice přidal nové složky, třeba zklidňující zelený čaj a blahodárný vitamin E. Gratulujeme.

TIP: Jelení lůj se zeleným čajem Regina, 40 Kč

S bonusem

rty 7

Omalovánky: Když si podá ruku pečující a ochranný balzámek a lesk barvící na růžovo, vznikne skvělý společník vašich rtů. A ačkoliv je složení 100% přírodní, překvapí vás dlouhodobou věrností. A ta retro krabička, aááách.

TIP: Tónovací balzám na rty Lemon Berry Fig and Rouge, 169 Kč, www.greenwave.cz

rty 6

Sluneční štít: Neptejte se, proč by měl balzám mít sluneční faktor, přece už to znáte. Jednak sluníčko pusu vysušuje a hlavně UVA složka paprsků urychluje stárnutí pleti. Což se u rtů projeví tím, že se s lety scvrkávají a skládají do nehezkých hlubokých vrásek. Tak vsaďte alespoň na patnáctku.

TIP: Pečující balzám na rty s vitaminem E a jojobovým olejem Avon Care, 69 Kč

rty 1

Oparům vstup zakázán: Opary jsou zrádné tím, že se klidně objeví, ať je zima, nebo léto, a obvykle v tom nejhorším okamžiku, ať už jde o nadějné rande, nebo pohovor v práci. Protiúderem se může stát péče s tea tree olejem (čajovníkem).

TIP: Pomáda s Tea Tree Oil a meduňkou Medicalcare, 58 Kč