Vytvořte si sama perfektní vlnitý účes

Krása 26. listopadu 2014

Sníte o nadýchaných vlnách nebo romantických loknách? Chtěla byste čas od času ozvláštnit svůj účes, ale nechcete nebo nemůžete ke kadeřnici? Nezoufejte, zvládnete to z pohodlí domova!

Značka BaByliss, francouzský specialista v péči o vlasy, představuje po pěti letech výzkumu svým zákazníkům Curl Secret, první plně automatizovanou kulmu na světě. Tato patentovaná technologie vám zaručí rychlý, snadný a hlavně efektní způsob natáčení vlasů. Pomocí jejího důmyslného systému vytvoříte během několika sekund lokny či kudrny dle vlastních preferencí. Pramen po prameni postupně proměníte rovné či mírně zvlněné vlasy ve vlnobití, drobné kudrlinky či romantické lokny, a to šetrně a rychle.

Curl Secret od BaByliss pracuje na principu sevření pramenu vlasů (podobně jako u žehličky na vlasy) do kleští, které disponují natáčecí částí. Pramen vlasů je po jejich nahřátí a sevření vtažen keramickou smyčkou dovnitř, kde je natočen. Po zvukovém signálu stačí kleště uvolnit. Během několika vteřin je pramen zvlněn podle nastavení přímo na kleštích. Samozřejmá je regulace teploty nahřátí a velmi rychlý ohřev, který zaručí bleskové výsledky. Výsledky použití jsou bezchybné. Přístroj totiž dovoluje celou škálu možností, jak z obyčejných vlasů vytvořit originální účes. Curl Secret je vhodný jak pro natočení několika pramenů pro oživení a přirozený vzhled, tak pro tvorbu náročnějších účesů. Je tím pravým pomocníkem nejen pro den D, období plesové sezony či vánočních večírků, ale i přirozené a upravené účesy na každý den.