Na vlastní kůži: Jedna brada stačí, drahoušku...

Krása 27. listopadu 2014

V jistém věku to s vypnutím kůže přestává být legrace. A nejvíce viditelné jsou právě ochablé kontury v obličeji. Tzv. „druhá brada“ žádné z nás na kráse nepřidá. ŘAle nemusíte zoufat, řešení existuje!

Maminka na mateřské Eva (38) si svůj podbradek uvědomila nedávno, když si nechala prostříhat mikádo a kadeřnice si ji „vyblejskla“ hned z několika úhlů.

„Nejdřív jsem si myslela, že jde o špatný záběr. Pak jsem prozkoumala svůj profil v zrcadle a došlo mi, že můj podbradek silně podléhá gravitaci,“ říká Eva. Prostudovala internet a objednala se na konzultaci na kliniku. „Ještě nikdy jsem žádný estetický zákrok nepodstoupila, proto jsem byla nervózní. Naštěstí jsem se dostala „do spárů“ zkušeného lékaře, který mi doporučil laser lifting. Ten se provádí pouze v lokální anestezii, bez skalpelu a šití.

Musím říci, že v průběhu půlhodinového neinvazivního ošetření jsem nic nepříjemného necítila, šlo spíš o jakési psychické napětí, kterého jsem se rychle zbavila.“ Drobný efekt byl znát okamžitě. Na ideální stav si Eva počkala zhruba tři měsíce. „S výsledkem jsem spokojená. Možná je to i tím, že jsem jako zodpovědná pacientka asi týden spala se speciální obličejovou bandáží, která trochu děsila mé děti a manžela, ale stálo to za to. Cítím se teď mnohem přitažlivější, tedy alespoň z profilu.“

brada

1. Pan doktor Markétě na bradu a tváře zakreslil oblast, kterou je třeba ošetřit, a pak místa znecitlivěl injekcemi.

brada

2. Několika drobnými vpichy pod bradou a ušními boltci zavedl do podkoží laserové vlákno a mírnými pohyby docílil toho, že laser rozehřál tuk a prohřál podkoží.

brada

3. Miniaturní ranky pak přelepil náplastí.