Adventní kalendář: Vyhrajte jeden ze čtyř voucherů na exkluzivní trénink Bodytec v Praze

Krása 12. prosince 2015

Nejefektivnější cvičení současnosti! Nabízíme Vám jedinečnou HI-TECH revoluční metodu elektro myo stimulace (EMS) prostřednictvím špičkového zařízení značky MIHA BODYTEC. Díky technologii EMS můžete dosáhnout hmatatelného výsledku v podobě zlepšení fyzické výkonnosti a posílení stavby těla.

Tato metoda, při které procvičíte 90% svalů, aktivuje všechny hlavní svalové partie, a to zejména stehna, hýždě, ruce, boky a břicho, což má za následek účinné a šetrné formování postavy. Díky zrychlenému bazálnímu metabolismu tělo zvyšuje energetickou spotřebu a tím dochází k úbytku nechtěných tukových zásob na problémových místech a zároveň k tvorbě svalstva.

Bodytec Praha nabízí efektivní cvičení nejenom vrcholovým sportovcům či naprostým amatérům, ale i osobám s bolestmi zad či kloubů, kterým standardní formy cvičení nevyhovují. 20 minut cvičení týdně a dosahujete optimálních výsledků.

Jak probíhá trénink?

Po příchodu Vám zapůjčíme speciální sportovní oblečení. Dle Vašeho aktuálního stavu nastavíme náročnost, případně zacílení tréninku a poté probíhá 20 minut vlastní trénink. Po tréninku je k dispozici sprcha, čistý ručník s mycími potřebami, případně se u nás můžete občerstvit. Na trénink s sebou nic nepotřebujete a po tréninku odcházíte s krásným pocitem a těšíte se na další návštěvu.

www.bodytecpraha.cz

Soutěžit můžete ZDE.