Hubnutí bez bolesti a námahy? Zkuste neinvazivní liposukci!

Krása 2. ledna 2018

Přibírání a tukové zásoby jde ruku v ruce s minimálním pohybem a nesprávnou životosprávou. Když se naštvete na své nevzhledné proporce, obvykle změníte životní styl. Někomu se tak podaří zhubnout několik centimetrů v kritických oblastech těla, někdo však bojuje s každým milimetrem. Také si zoufáte, že nemůžete zhubnout tuk? Vyzkoušejte neinvazivní liposukci bez nutnosti zásahu do vašeho těla!

V čem je neinvazivní liposukce jedinečná? Při klasické liposukci se do těla zavádí kanyly, které odvádí tuk z těla pryč. Oproti tomu neinvazivní liposukce je šetrná, nezanechává jizvy a nepřináší bolest. K odstranění tuku se využívá ultrazvuková a laserová technologie, která rozrušuje tukové buňky přes kůži. Zákrok je levnější než v případě klasické liposukce, ale i tak je nutné počítat s několika tisíci korun za všechna ošetření. Pokud si chcete splnit sen o štíhlejší postavě, ale nemáte k tomu dostatek finančních prostředků, můžete využít této možnosti.

Nejčastější metody neinvazivní liposukce:

Injekční lipolýza

Do podkoží se injekčně aplikuje enzym lecitin, který podporuje štěpení tuků na malé části. To má za následek rozpuštění tuku a jeho vyloučení přirozenou cestou ven z těla. Po zákroku je nutné dodržovat pitný režim.

Ultrazvuková liposukce

Ultrazvukovou hlavicí se jezdí po kůži, čímž dochází k zahřívání a rozpouštění tukové vrstvy. Lymfatický systém pak odvede tuk pryč z organismu. Jako bonus budete mít hladší pokožku bez celulitidy.

Elektrolipolýza

Během procedury se do ošetřovaných partií zavedou tenké jehličky, jež působí jako elektrody. Následně se do tukové vrstvy vpouští elektrický proud a tím se rozpustí tuk. Po zákroku nebudete mít žádné jizvy.

Neinvazivní liposukce je určena nejen pro dámy, ale i pro pány, kteří navštěvují kosmetické salony stále častěji. Dopřejte si díky této metodě štíhlejší tělo a zvyšte si sebevědomí!