Staňte se mistryní v kamuflování, ukážeme vám nejlepší pomocníky

Krása 7. března 2017

Vylepšit si pleť je dovoleno! A určitě vás potěší, jak snadno to zvládnete.

Sólo pro SUPERKRÉMY

Nápad vytvořit BB krém, tedy péči, která se stará o dobrou kondici pleti a současně ji zkrášluje, byl převratný. Navíc už měli výrobci i spoustu času krémy vymazlit, což znamená, že určitě najdete takový, který vám sedne. Péče s označením CC má silnější maskovací účinek.

kamufláž

JEMNÉ KRYTÍ

Zkrášlující hydratační BB krém 5 v 1 pro světlý tón pleti Nivea, 199,90 Kč

Univerzální péče pro všechny typy pokožky. Hydrataci ocení každá tvář, stejně jako skrytí malých nedostatků, jako jsou výraznější póry nebo nejednotná barva pleti. Zažene šedý nádech, který dodává tváři unavený vzhled a rozjasní ji, takže omládne. Efekt působí velmi přirozeně.

kamufláž

NA TMAVÉ SKVRNY

Lehký krycí denní krém CC SPF 20 Avon, 199 Kč

Péče, která díky přídavku vitaminu C a lékořice pomáhá zakrýt pigmentové a tmavé skvrny a sjednotit barvu pleti hned po nanesení, při pravidelném používání nejen maskuje, ale také vylepšuje stav pleti. Vyšší sluneční faktor také brání tomu, aby se problém barevných nerovností zhoršil.

kamufláž

SLUNEČNÍ POLIBEK

Sunshimmer Instant Tan BB Skin Perfector Rimmel, 219 Kč

Když je tvář bledá nebo šedá, působí smutně, unaveně a staře. Zamaskuje to BB krém s efektem lehkého opálení, jako když se projdete na jarním sluníčku. Svěží vzhled vydrží až do večera, kdy péči snadno smyjete odličovacím gelem.

DOBRÁ RADA: Zkrášlující krémy rozetřete i na krk a do dekoltu, aby vznikl přirozený efekt.

MAKE-UP nezklame

Vrstvička make-upu vás hodně přiblíží k touze po dokonalosti, ovšem ne za cenu vytvoření masky. Co je na moderních produktech nejlepší? Technologie, které se přizpůsobují pleti, takže tvář vypadá krásně, ale jako by se o to přičinila jen a pouze matka příroda.

kamufláž

POHODLNĚ

Perfect Fusion Foundation Oriflame, 299 Kč

Zvládne střední i vysoké zakrytí nedokonalostí pleti, což je u lehkého hydratačního složení velmi milé překvapení. Za dva týdny vylepší vodní zásoby v pokožce natolik, že tvář bude mnohem zářivější i po odlíčení.

kamufláž

BEZ RIZIKA

Colour Adapt Max Factor, 435 Kč

Pokud se vám často stává, že se barvou koupeného make-upu netrefíte (netrapte se, ten ideální si domů odnese jen 23 % žen!), přizpůsobivé složení zvýší vaši šanci na úspěch. Krytí velmi dobré, konečný efekt - přirozená zářivost pleti.

kamufláž

SPOLEHLIVĚ

Fit Me Maybelline, 299 Kč

Super krytí, když si nepřejete, aby někde prosvítalo tmavé místo nebo červený flíček. Ovšem díky gelové bázi zůstane tahle kamufláž i příjemná pokožce.

DOBRÁ RADA: Pro výraznější krytí nanášejte make-up pomocí houbičky nebo speciálního štětce.

Cílený zásah KOREKTOREM

Třeba je jen pár míst na tváři, která potřebují vylepšit. Korektor se dá použít jen tak, ale i v kombinaci s make-upem. Vizážisté ho používají až na závěr líčení, pro zdokonalení efektu. Dá se nanést aplikátorem či štětečkem, ale také vklepat špičkou prstu.

kamufláž

BEZ HRANIC

Paleta korektorů HD NATURAL Maqpro, 431 Kč, www.maqpro.cz

Splní jakýkoliv, i náročný úkol, krémové složení se dobře nanáší a drží. Hodí se také na tmavé kruhy pod očima, snese vrstvení, nezatíží citlivou pleť.

kamufláž

DVOJKA

Korektor Sébium AI Bioderma, 449 Kč, koupíte v lékárně

Na projevy mastné a smíšené pleti a na akné. Zelený krém zmírní červené flíčky, hnědý vše překryje. Praktické zrcátko ve víčku. Zmatňuje a vylepšuje stav pleti.

kamufláž

STÁLICE

Korektor pro bezchybnou pleť Couleurs Nature Yves Rocher, 179 Kč

Zralá pleť si žádá pokrytí pigmentových skvrn, červených žilek či kruhů pod očima, které ovšem nezvýrazní vrásky. A také vydrží nároky pracovního dne!

DOBRÁ RADA: Univerzální korektor se vyplatí mít v kabelce pro malé denní úpravy.