Stačí jeden uhrančivý pohled...

Krása 14. dubna 2014

Pleť v okolí očí je velmi náročná, proto si žádá jen to nejlepší! Od kosmetické péče až po kvalitní líčidla – povolejte do svých služeb prověřené a výkonné pomocníky.

Tenká a citlivá pleť v očním okolí bezpochyby ocení něžný dotek pečujícího gelu. Oční krémy na rozdíl od denních respektují to, že některé složky, třeba parfemace, by mohly dráždit oči, zvláště nositelek čoček. Pamatujte, že stačí jen malé množství krému, a nenanášejte ho těsně pod oko.

odlíčení

GELOVÁNÍ

Na první dotek velmi příjemná gelová konzistence skrývá výtažek z rakytníku, který podporuje regeneraci. Péče vyhlazuje jemné vrásky a osvěžuje.

Vyhlazující oční gel Avon, 119 Kč

odlíčení

OCHRÁNCE

Technologie dva v jednom obnovuje buňky a současně chrání jemnou pokožku před stárnutím. Kyselina hyaluronová hydratuje, provitamin B5 vyhlazuje. Bez parfému a parabenů.

Omlazující oční krém Swiss Apple Formula Marionnaud, 524 Kč

odlíčení

KAVIÁR

Luxusní přísun výživy pro náročnou pleť. Extrakt z kaviáru doplňuje makadamový a avokádový olej, panthenol a vitamin E. Skvělé noční ošetření.

Oční krém s kaviárem Ryor, 320 Kč

odlíčení

Náš TIP ŘASÁM na míru
  • Když potřebujete vedle rozjasnění a omlazení očního okolí také vylepšit a posílit řasy, nasaďte speciální sérum. Už za měsíc si všimnete, že se řasy zpevnily, prodloužily a narostly do svůdného vějíře.

3x SUPER SLOŽKA

Poznejte osvědčené výtažky, strážce mládí a půvabu.

odlíčení

SÓJA

Na talíři (pro mne) chuťově nic moc, ale na tváři vážně super. Maže hlavní příznaky stárnutí pleti – redukuje jemné i hlubší vrásky, viditelně zpevňuje pleť, sjednocuje barvu, vyživuje, regeneruje a platí i na tmavé kruhy a otoky pod očima.

Oční krém proti vráskám Multi Active Soja Nivea, 199, 90 Kč

odlíčení

KOENZYM Q10

Koenzym funguje, jako když dáte do skomírajícího zajíčka nové baterky. Příliv energie pleťové buňky nahodí, takže se s chutí znovu pustí do práce. Regenerace se projeví jako hladší a zářivější vzhled. Za měsíc opravdu viditelná změna!

Oční krém proti vráskám Q10 Active Eucerin, 429 Kč, koupíte v lékárně

odlíčení

KMENOVÉ BUŇKY

Bezbolestná a přirozená výplň vrásek. Rostlinné kmenové buňky proniknou dovnitř pleti a usadí se tam, kde je jich třeba. Nahoře se to projeví jako hladký povrch. Ještě umí nabudit tvorbu kolagenu, takže se pokožka zpevní.

Oční krém proti vráskám Ecollagen Oriflame, 349 Kč

POZOR na odličování!

odlíčení

Pořád vás my kosmetické redaktorky nutíme pleť odličovat, protože zbytky make-upu jí škodí. Jenže když si budete oči drhnout, může to přispět k tvorbě vrásek a ztrátě pevnosti pleti, k podráždění, o padání řas ani nemluvě. Také zarudlé oči nikomu na kráse nepřidají.

Jestliže vaše řasenka vyžaduje drsnější zacházení, zaútočte na ni dvoufázovým odličovačem. A nešetřete s ním, důkladně napusťte tamponek po celé ploše.

Dvoufázový odličovač očí Mixa, 119,90 Kč, platí i na voděodolné líčení, nedráždivé hypoalergenní složení