Vyberte si krém, který padne vašemu pracovnímu dni na míru

Krása 6. 5. 2014
Témata

krém pleť práce

Možná dobře znáte typ své pleti a denní péči vybíráte podle jejích nároků. Ovšem co to zkusit jinak a zásobit ji kosmetikou, která bude reagovat na podmínky prostředí, ve kterém pracujete?

1. Domácí pracovna

Domácí prostředí svádí k tomu, pleť trošku zanedbávat. Co by jí mohlo chybět? Třeba voda, ani v obýváku není tvář dostatečně pojištěna před ztrátou hydratace, voda se vypařuje stále. Každé ráno doplňte zásobu nějakým lehoučkým krémem, který se snadno nanáší a rychle vstřebá, zabere to jen půl minuty. Čtyři stěny vás ochrání před venkovními zloději mládí, ale ne před přirozeným stárnutím. Sáhněte po krému, který posiluje regeneraci pokožky.

ZKUSTE:

foto

  • Denní krém proti vráskám Ecollagen Oriflame, 649 Kč: velmi lehká, intenzivně zvláčňující textura. Nezanechává pocit mastnoty. Vhodný pro smíšenou, až mastnou pleť. Velmi svěží vůně!

foto

  • Denní krém Age Specialist 45+ L`Oréal Paris, 249,90 Kč: látka pro-retinol napomáhá přirozené buněčné regeneraci. Už po měsíci pravidelného používání vypadá pleť mladší, je pevnější a obličej má zřetelnější kontury.