Tip Vlasty: Dopřejte své pleti luxusní péči

Krása 28. dubna 2014

Všechno kolem už jaro probudilo, ale vám se zdá, že vaše pleť stále ještě spí? Vypadá unaveně a potřebovala by probudit, rozzářit? Pak pro vás máme skvělý tip - kosmetiku Éminence Organics.

Éminence Organics nabízí širokou řadu více než 100 specializovaných masek, ovocných čisticích mlék, krémů, bylinných sér a péčí o tělo pro všechny typy pleti, včetně mastné, problematické, citlivé, stárnoucí a suché. Složení je bohaté na bioflavonoidy, ester C a fytoestrogeny účinné v boji proti akné, hormonální nerovnováze, vráskám a ztrátě vitality. Kombinace bylin, ovoce a termální vody přináší tajemství krásy už 50 let.

Bio kosmetické produkty Éminence Organics

Kosmetika Éminence Organics poskytuje bio přírodní produkty nejvyšší kvality, které dodává pouze do svých značkových luxusních salonů a jejich klientům. Stačí otevřít jakékoliv balení a odhalíte voňavý produkt přetékající léčivými bylinkami, šťavnatým ovocem a zeleninou. Vaše smysly opojí meruňka, višeň, broskev, meloun, borůvka, citron, růže a nejrůznější byliny a květy.

Přípravky Éminence Organics přirozeně voní, obsahují vysokou koncentraci vitaminů, ovocných kyselin a přírodních enzymů obsažených v dužninách, slupkách a jadérkách ovoce a zeleniny. Tedy jen to, co najdete v přírodě.

Pokud chceme zvýšit vůni a zlepšit barvu našich výrobků, používáme nedráždivé éterické oleje, koření a přírodní barviva z ovoce, zeleniny, bylinek a čaje. V našich přípravcích se můžete setkat také s pálivou paprikou, která aktivuje pokožku, prokrví ji, a pomůže tak jejímu okysličení.

Zajímavostí je také, že barvy i vůně stejných výrobků se mohou lišit s každou novou sklizní. Je to důkaz toho, že žádné produkty Éminence neobsahují chemické látky, a úroda tak opravdu závisí z velké části na klimatických podmínkách.

Pro zpomalení oxidačního procesu (tedy jako konzervanty) přidáváme do výrobků pouze přírodní organické látky, jako je med, citron, derivát glycinu (který je ze sóji), kyselina salicylová (která je výtažkem z vrbové kůry a rozmarýnu), paprika nebo síra.

CO V PŘÍPRAVCÍCH ÉMINENCE NENAJDETE

V žádném případě produkty Éminence Organics neobsahují jakékoliv chemické přídavky ani konzervanty, ftaláty, parabeny, minerální oleje, ropné deriváty a pěnivý laurylsulfát sodný (což je pro zajímavost látka používaná v běžných kosmetických přípravcích, ale i v továrních odmašťovačích).

Éminence

Lucie Benešová je fanynkou salónu Éminence.

O značce:

  • Značka Éminence Organics se pyšní více než 50letou tradicí v poskytování té nejlepší péče o pleť. Sídlí v Britské Kolumbii, ale k výrobě včetně pěstování plodin a laboratorního výzkumu dochází v Maďarsku. Její ekofarmy jsou zásobovány solární a větrnou energií a laboratoře využívají geotermálního topení. Všechny přípravky jsou ručně vyráběny z nejčerstvějších a pouze a jen přírodních ingrediencí. Ty jsou šetrně zpracované v emulzi na liposomovém základě tak, aby zaručily maximální prostupnost živin do pokožky a poskytly okamžitý i dlouhodobý účinek při jejich užívání.
  • Éminence Organics také s potěšením zaštítila několik nových organických farem v Maďarsku, a zajistila si tak exkluzivitu v zásobování čerstvými biosurovinami. Udržuje si tak pozici leadra nejkvalitnější bio pleťové péče.
  • BIODYNAMIKA: Latinský překlad slova biodynamika znamená „živá energie“. Zohledňuje filozofii spojující harmonické cykly růstu rostlin s intenzivními cykly Měsíce. Tuto teorii pěstování rostlin s využitím rytmických cyklů Slunce, Měsíce a planet představil Rudolf Steiner už před 150 lety. Éminence Organics využívá jeho učení a aplikuje ho v pěstování biorostlin pro své přípravky, vše bez chemických postřiků a umělých hnojiv.

Beauty Day Spa Éminence Organic Skin Care

Prožijte s námi hodinu a půl čistého a přírodního luxusu.

Harmonie, klid, ale také energie a síla. Neobyčejná moc přírody. Samozřejmá kvalita a ryze osobní přístup. To jsou stavební kameny, které dodávají přírodní organické kosmetice Éminence Organic Skin Care jedinečné kouzlo. Na stejných hodnotách je postaven i koncept našeho prvního kosmetického Beauty Day Spa v centru Prahy. Profesionální ošetření pleti přírodní kosmetikou je malý očistný rituál, kterým se navracíte k původní dokonalosti. Těšíme se na vaši návštěvu, tým Éminence Organic Skin Care.

Beauty Day Spa Éminence Organic Skin Care (v prostorách kadeřnického salonu Toni&Guy), Dlouhá 13, Praha 1, 110 00 Tel. +420 733 294 005, e-mail: info@eminence.cz Informace a produkty najdete na www.eminence.cz