Podívejte se, jaké trendy vládnou účesům

Krása 12. srpna 2014

Klidně se jen tak kochejte díly vlasových kouzelníků nebo si nějaký nový styl vyberte pro svoji hlavu!

Nová kolekce účesů značky Alcina pro jaro a léto 2014 zahrnuje styl Savannah, kterým tvůrce, známý vlasový stylista Paul Gehring, oslavuje tradiční pojetí ženskosti a elegance. Z tropické savany si vypůjčil slušivé přírodní odstíny písku, země a dřeva. Kolekce odráží etnický módní styl, typický používáním přírodních látek jako bavlna či hedvábí, doladěných doplňky z kůže nebo kovovými v barvách zlata, mědi či bronzu.

Střihy: Oblíbené mikádo se dočkalo nového prvku asymetrie, trochu kratší fazonky a ofiny, střižené každé tváři na míru.

Barvy: Přirozené, ale intenzivní barevné tóny mají jemné přechody a odlesky, které vyvolávají dojem luxusu.

Tvary: Dlouhé vlasy oslňují nadýchaností a přirozeným stylem. Střih s delší spodní partií zaujme zvýrazněním pramínků. Krátké vlasy se tvarují do svůdně hladkých účesů.

vlasové trendy

SÓLO PRO KRÁTKOVLÁSKY

Mezinárodní kreativní tým značky TIGI v kolekci Academy Collection 2014 dokazuje, že se dá kouzlit i s krátkými vlasy. Precizní střih podtrhuje způsob barvení, které kombinuje červený světlý a tmavý odstín, barva dokonce propůjčuje účesu zdání originálního hranatého tvaru.

vlasové trendy
vlasové trendy

vlasové trendy

Světlý účes s výraznou ofinou má základní barvu Pale Blonde, prosvětlenou jemným tónem Soft Steel a bílým odstínem White. Rázný účes s dlouhou patkou dotahuje k dokonalosti kombinace fialových odstínů Fuchsia, Mulberry a Plum.

TROUFNETE SI?

Detail, který tvoří velký efekt. Pár barevných pramínků umístil do svých účesů Achim Rothenbühler, který patří mezi nejuznávanější kadeřníky v Evropě a je ambasadorem německé části značky L´Oréal Professionnel.

Výraznější styl vytvoří kontrastní kombinace světlé základní zlatoplavé (titulní fotografie) nebo platinové barvy a fialového nebo zeleného odstínu. Velmi rafinovaně působí protknutí barevného akcentu do tmavého základu.

vlasové trendy
vlasové trendy