Kam si chodí pro krásu celebrití krásky? Prozradíme vám to!

Krása 23. října 2014

To se to vypadá luxusně všem modelkám a herečkám, když z první ruky vědí, co nového se kde šustne ve věcech půvabu. Abyste měly šanci vypadat stejně dobře jako ony, prozradíme vám, kam si chodí pro krásu a na co konkrétně.

celebrity

1. Aneta pro krásnou pleť

Modelka Aneta Vignerová nedá dopustit na u nás ještě málo známou značku kosmetiky Korff. A to, že je málo známá, je po čertech škoda, protože je opravdu výjimečně kvalitní za ceny nižší, než je u luxusu obvyklé. Tahle značka vznikla v 70. letech v Itálii a proslavila se mimořádnými make-upy.

U nás je používá i vizážistka Claudie Marčeková. Komentuje to takhle: „O tom, jak vás lidé přijmou, rozhoduje váš vzhled během prvních tří vteřin. Častokrát už nedostanete druhou šanci, tak proč ji prošvihnout?“ Zkuste třeba Claudiin a Anetin oblíbený Korff Make up Neverending, který vydrží až 16 hodin. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a retinol, který pomáhá udržet pokožku jemnou a zářivou, zato v něm nejsou parabeny ani parfemace.

Podívejte se na www.lakosmetika.cz.

celebrity

2. Míša pro větší prsa

Míša Nosková hraje v muzikálech Sněhová královna, Mamma Mia nebo Děti ráje. Je hubenost sama, ale k hubenosti by ráda měla něco většího do výstřihu. Sama se směje, že by potřebovala nosit double push-upky. MUDr. Libor Kment z kliniky plastické chirurgie Esthé, kterého si na zvětšení vybrala, jí ale doporučil jen malou změnu. U hubených žen totiž rapidní zvětšení nevypadá přirozeně.

„Překvapilo mě, že má Míša i po zhubnutí pevné tělo a hezká prsa. Jsou jen menší a lehce pokleslá. Domluvili jsme se na menších trojkách,“ vysvětlil doktor. Prsa prý potřebovala větší hlavně kvůli rolím. Režiséři ji obsazují většinou do rolí “samic a potvor“, což nejde dohromady s plochým hrudníkem. Od první konzultace do samotné operace nakonec neuběhl ani týden. „Nejraději bych šla hned domů po operaci, která je proti porodu úplně pohodová. Nechat se navíc operovat od nejhezčího plastického chirurga u nás, to bylo hodně příjemné,“ libovala si Míša.

Podívejte se na www.esthe-plastika.cz .

celebrity

3. Táňa pro krásné oči

A nejenom pro ně, ale i pro kompletně nalíčený obličej si herečka Táňa Pauhofová chodí do Avonu. Je přímo tváří jeho dekorativní kosmetiky, čímž se řadí po bok takových hvězd, jako je Daniela Peštová nebo Irina Shayk, což je přítelkyně fotbalisty Cristiana Ronalda.

Aktuálně si Táňa pochvaluje hlavně řasenku Big & Daring. Je prý úžasná díky jemnému složení s kolagenem, keratinem a proteiny, které dodává řasám objem, zatímco je zanechává hebké, pružné a bez žmolků. Táňa je nadšená taky možností zkoušet nekonečné množství tónů očních stínů a rtěnek. No to chápeme, to bychom byly taky.

Podívejte se na www.avon.cz.

celebrity

4. Olga pro perfektní obočí

Olga Menzelová je k závisti obyčejných smrtelnic nejenom chytrá, ale taky krásná a sexy. Ne že by se ale nemusela o sebe starat a líčit, přiznává, a tak si nechává mimo jiné upravit obočí. Nachytaly jsme ji na nedávno otevřené klinice ve Slovanském domě v Praze. Zaujal ji totiž permanentní make-up, který tady nabízí Eva Štědrá.

„O permanentním make-upu jsem slyšela teprve nedávno od kamarádky a musím říct, že je to úžasná věc, která mnoha ženám usnadní život. Já osobně jsem fascinovaná! Vypadá to báječně a já ušetřím čas s ranním líčením,“ řekla Olga a obdivovala své nové dokonalé obočí. Kromě make-upu se vyptala i na služby místního zubaře, kterého jí nadšeně doporučoval Jiří Korn. Poprvé byl u doktora Hradského už v roce 1978!

Podívejte se na www.slovanskydum.com.

celebrity

5. Simona proti stárnutí

Na herečce Simoně Stašové nejsou ubíhající roky díky její vnitřní vitalitě skoro vůbec vidět, jak je zjevné i z fotky od Lenky Hatašové. Ale ona sama přiznává, že je příjemné nechat vnitřním silám pomoci. „Velice jsem si oblíbila ošetření Age Corrective Facial v Beauty Day Spa Éminence Organic Skin Care. Moje pleť je po něm hebká a pružná a kontury zpevněné. Hlavně pod bradou, což je vždycky problém, a ty moje pytlíky pod očima jsou nějak menší. Zkrátka dělám, co můžu, je to vše na přírodní bázi, tak mi snad ta příroda zbrzdí stárnutí,“ usmívá se.

Při tomto ošetření se používají účinky kokosu, květů neroli, výtažků z čekankového kořene, bambusu a peruánského keře tara, a překonávají tak prý účinky klasického retinolu ve tvorbě kolagenu nezbytného pro pružnou a mladou pleť. K tomu se navíc přidávají kmenové buňky švýcarského zeleného jablka.

Podívejte se na www.eminence.cz/beauty-day-spa.

celebrity

6. Jolana pro rychlý relax

„Někdy je obtížné najít harmonii mezí duší a tělem. Zvláště pak v pracovně náročných obdobích, kdy je nemyslitelné vyhradit si pro sebe delší oddechový čas. Tak hledám nějakou rychlovku,“ vysvětluje moderátorka Jolana Voldánová. „Mým favoritem je v tomto směru Wellness package ve Ville Memories v Hostýnských vrších na Moravě. Je to úžasný relax, a to nejen díky sauně a bazénu, ale zejména díky masáži Antistress Touch, která zbavuje nahromaděného stresu a bleskově dodá novou energii. A také díky naprosté pohodě, klidu a perfektnímu servisu."

K masáži, která zahrnuje reflexní masáž plosek nohou, masáž zad, havajskou masáž a masáž šíje, Jolana může ochutnat ještě taky bioprodukty od místních farmářů nebo vypít lahvinku moravského vína.

Podívejte se na www.villamemories.cz.

celebrity

7. Alice pro uvolnění

Herečka Alice Bendová vypadá i se dvěma dětmi skvěle, i když už taky není „náctiletá“. Taky si neodříká vymoženosti moderní péče a hodně vsází na dokonalý odpočinek. Miluje masáže a nejčastěji si vybírá balijskou ve studiu Planet Zen.

„Masáž Bali Blossom trvá hodinu a půl a využívá kokosový olej, který miluju. Kromě úžasné vůně, která se se mnou nese celý den, totiž zpomaluje stárnutí pleti a obsahuje vzácné antioxidanty. Masérka navíc promasírovává každý jednotlivý sval, takže si odpočinu nejenom fyzicky, ale i psychicky,“ popisuje Alice. A celkový pocit znovuzrození vynásobí koupel v čerstvých květech a aromatickém oleji.

Podívejte se na www.planetzen.cz.

celebrity

8. Simona pro mladou pleť

Pohled na modelku Simonu Krainovou, kterak má obličej v krvi, je děsivý. Rozhodla se ale po vzoru hollywoodských hvězd podstoupit tzv. plazmalifting čili omlazení pomocí vlastní krve. Ve světě zkrášlování se jedná o poměrně novou metodu a asi nejznámější ženou, která ji podstoupila, je královna zadků Kim Kardashian. Podle odborníků z kliniky Yes Visage, kam zašla Simona, je to velmi účinná metoda v boji proti vráskám a zároveň s sebou nenese žádná rizika.

„Tajemstvím mládí je naše vlastní krev, respektive její část – plazma. Ta obsahuje růstové faktory, krevní destičky, bílé krvinky a kmenové buňky, navíc tělu vlastní. Ty pleť omlazují a navrací do fungování v režimu mladého těla. Pleť se tak regeneruje a nemusí přijímat žádné cizí látky,” vysvětluje MUDr. Monika Kavková z kliniky.

Podívejte se na www.yesvisage.cz.

celebrity

9. Mahulena pro husté vlasy

Mahulena Bočanová má krásu postavy i mladost obličeje v genech. I ona ale po čtyřicítce uznala, že by mohla zděděné bohatství podpořit pomocí moderních výdobytků. Denně hraje v divadle, často točí v parukách a kadeřníci jí vlasy foukají, tupírují, a nešetří laky. „Moje vlasy dostávají šíleně zabrat,“ říká Mahulena a přiznává, že chodí na vlasovou mezoterapii do Petra Clinic.

„Jedná se o velmi silnou kúru pro růst vlasů, jejich výživu a pro perfektní regeneraci pokožky hlavy,“ vysvětluje Petra Řehořková, která se tam o ni stará. Kromě toho si Mahulena nechává provést neinvazivní lifting obličeje, krku a dekoltu. „Začínám pomalu, ale jistě. Ale jak se říká: starého kozla novým kouskům nenaučíš. Nejsem ten typ, který se denně maže a o svou pokožku nějak zvlášť dbá. Takhle se nechávám hýčkat jenom tady, a to maximálně jednou týdně,“ říká Mahulena

Podívejte se na www.petraclinic.cz.

celebrity

10. Dáda pro vyhlazené čelo

Moderátorka dětských pořadů Dáda Patrasová zatím nemá za sebou žádné omlazující zákroky. Nyní před šedesátými narozeninami se ale rozhodla pro aplikaci botulotoxinu, aby zamezila vzniku hlubokých vrásek na čele.

„Naštěstí patřím mezi ženy, kterým se vrásky začínají objevovat až v pozdějším věku, i proto jsem až nyní vyzkoušela botox na klinice Yes Visage. Trochu jsem se obávala pocitů ztuhlosti obličeje, o kterých se ve spojitosti s botoxem mluví, ale nic takového nenastalo,“ pochvalovala si.

Podívejte se na www.yesvisage.cz.

11. Gremlin pro krásu

A nakonec trochu nadsázky: Filmové hvězdy Gremlinové jsou sice roztomilí, ale rozhodně ne krásní. Přesto si je koupila (tedy práva na jejich použití) slavná značka, aby se zařadili po bok proslulé Joan Collinsové jako hvězdy její reklamní kampaně. Vtip je totiž v tom, jak se z rozmazlené Joan nebo ošklivého Gremlina stanou zase normální příjemní lidé. Musíte totiž sníst tyčinku Snickers!

celebrity