Prima LOVE připravuje ke dni lásky DERMACOL LOVE DAY

Krása 27. dubna 2017

První máj – čas lásky a tradičního líbání pod rozkvetlým stromem – se pomalu blíží. Kanál Prima LOVE si pro vás právě na tento den připravil DERMACOL LOVE DAY, den zasvěcený hýčkání, kráse a lásce. Pro návštěvníky bude připraven bohatý celodenní program zakončený vystoupením kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem v okouzlujícím prostředí pražského parku Grébovka. Akci budou moderovat Miroslav Šimůnek a Eva Perkausová.

Ať už tento svátek slavíte, nebo ne, na DERMACOL LOVE DAY se jistě budete bavit s celou rodinou. Na dámy se po příchodu na akci budou těšit profesionální vizážisté ze společnosti Dermacol, kteří dokážou vykouzlit perfektní make-up, inspirují vás jarními trendy letošního roku a nalíčí vás speciální dlouhotrvající a neslíbatelnou rtěnkou, která vytvoří dokonalý vzhled rtů na 16 hodin.Těšit se můžete také na produkty řady Body Love Program, které jsou určeny pro efektivní řešení nedokonalostí pokožky, jakými jsou strie a celulitida, a zaměřené na zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky. Po celý den pro vás budou připraveny odborné workshopy zaměřené na fashion&beauty i sport.

Dermacol love day

Dermacol love day
Seznámíme vás s novými trendy v módě, přidáme tipy na módní účesy a zaplétání vlasů. Den bude věnovaný nejen odpočinku, ale také pohybu a zdravé výživě. Budete si moci zacvičit s Hankou Kynychovou, protáhnout tělo s časopisem Kondice, osvojit si twerk nebo pole dance a setkat se s mnoha tvářemi FTV Prima. Pro děti je pak připraven program v podobě Primáčkovy dětské zóny nebo dobrodružné stezky po stopách Primáčkovy party. Drahé polovičky mají vstup zdarma, a aby si den užila opravdu celá rodina, všichni se mohou vyřádit na koncertu kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem.

Co by to bylo za oslavu narozenin, pokud by se neobjevilo přání všeho nejlepšího a samozřejmě narozeninový dort! Ten připraví Karolína Kamberská, která bude mít na akci zároveň také autogramiádu poslední kuchařky Jídlo jako vášeň. A když jsme u jídla, představíme vám také luxusní food produkty formou ochutnávky! Zrelaxovat tělo budete moci nejen různými masážemi, ale také v GLANC chillout zóně. Kreativitě se meze nekladou – o tom se přesvědčíte sami při tvoření s dětmi a časopisem Kreativ.

Zkrátka DERMACOL LOVE DAY bude věnovaný jen a jen vám, protože každý z nás si občas zaslouží trochu toho odpočinku a hýčkání.

Více informací naleznete na www.dermacolloveday.cz Vstupenky lze koupit na GoOut nebo naTicketportal za 200 Kč, ke každé vstupence je připraven dárek v hodnotě 500 Kč. Muži a děti do 16 let mají na akci vstup zdarma.