Nemáte chuť na sex? Brzy vám prý pomůže sprej

Láska a vztahy 24. listopadu 2012

V českých a slovenských domácnostech to jde se sexem od desíti k pěti. Podle průzkumu agentury STEM/MARK by si plných 93 % lidí přálo intenzivnější prožitky a lepší výkony v posteli jak pro sebe, tak i pro svého partnera.

Vysloveně nespokojená se svým sexuálním životem je třetina mužů a žen, největší stížnosti jsou přitom na příliš nízkou frekvenci pohlavních styků. Zatímco dřív ale byly hlavními příčinami potíže s erekcí a nechuť k nějakému dovádění, nyní jednoznačně vévodí přepracovanost a nošení si práce domů.

Více nespokojené s malými milostnými prožitky jsou ženy. Těm ale kyne jistá naděje na zlepšení. Ne sice co do kvantity, ale do kvality určitě. Kanadští farmaceuti totiž vyvíjejí novou látku na bázi testosteronu, která už nyní dostala přezdívku „ženská viagra“.

Bude ve spreji, a když si ji žena asi dvě hodiny před pohlavním stykem vstříkne do nosu, nejenže po dobu až šesti hodin bude mít větší apetit, ale prokrví se jí i pohlavní orgány, a snadněji tak dosáhne orgasmu.

Přípravek je v současné době ve fázi klinických testů a vědci ujišťují, že se není čeho bát, že testosteronů v něm rozhodně není tolik, aby dámám začaly například růst vousy či se prohluboval hlas. Asi to bude hodně divoké, až se potkají muž s modrou pilulkou a žena s decentním sprejem.