OKEM EVY: Kdo má v posteli vážně rád „zadní vrátka"?

Láska a vztahy 11. dubna 2012

No dobře, homosexuální muži, ale to sem nepatří. Opravdu by mě zajímalo, kterou ženu to upřímně baví.

Soudě podle výrazů obličeje těch slečen, co tuhle praktiku předváděly v pornofilmech, co jsem zhlédla, to nebavilo dokonce ani je. Popravdě řečeno, všem se zračila v obličeji snaha si vybavit ty peníze, co jim za to producent zaplatí. A to ačkoli v jiných scénách vypadaly vcelku přirozeně potěšeně.

Já to zkoušela jednou, dávno za mladého mlada, v době, kdy jste ochotní zkoušet skoro všechno. A jednou to taky stačilo. Naštěstí i partnerovi.

Ptala jsem se mužů, co na tom vnikání na místo, kam nepatří, mají. Prý právě to, že tam nepatří.

A že je to takové úzké. No to je. Přála bych jim jednou vyzkoušet pořádné hemeroidy, aby si to mohli představit. Když jsem o análním sexu mluvila s chirurgem, co mi právě hemeroidy léčil elektrodou (tam zavedenou), děsně se smál. Nepřiznal, jestli by ho můj krásný zadek zajímal taky pro jiné předměty než elektrody.

V každém případě pro takovéhle hry je potřeba hromada lubrikačního gelu. Nejlépe na silikonové bázi. Pověstnou modrou indulonu jsme nezkoušela, v tomto ohledu nemůžu sloužit.

Ale užitečná poznámka: oni to muži opravdu mají rádi, i když to málokdy přiznají. Jenže víc možná naopak – zkuste jednou při vhodné poloze strčit svůj navlhčený prst tam, kam taky nepatří. Pak se ukáže, jestli na tom análním sexu vážně něco je.

podpis eva černý