OKEM EVY: taky vás tak děsně štve Prague Pride?

Láska a vztahy 17. srpna 2012

No ptám se hlavně proto, že tak štve prezidenta. A mně je to naopak šumák.

Jestli chce někdo běhat vesele oblečen po městě a upozorňovat na sebe všechny kolem, no tak ať to dělá! Teď si z toho teda dělám trochu legraci. A taky ano, vím, že jde hlavně o kulturní festival.

Ale když se to smrsklo na extravagantní oblečky a hlasitou hudbu prezidentovi, tak to taky trochu zjednodušíme.

To jsem zvědavá, jaká slova se ponesou na adresu jinak sexuálně stvořených lidí z Hradu letos. Člověk by řekl, že tam s takovými věcmi musejí mít spoustu osobních zkušeností, že je to tak čílí, no ne?

Pokud jde o mě, čílilo mě kdysi akorát tak to, když jsem se dozvěděla, že romantický idol dívčích snů, Jean Marais, byl teplej. (No ne že by to některé ty filmové kostýmky nenaznačovaly...) A to mi zůstalo do teď: Pokud jde u homosexuální muže, tak je nanejvýš tak škoda, že je o to méně kusů na výběr pro ženy. Protože do některých by to člověk fakt neřekl.

Pokud jde o holky, tak ty ať si vůbec dělají, co chtějí. Když po mně nějaká jde, vyjasníme si, že bych třeba i ráda, ale nebylo by to od srdce. Teda od přírody.

Jestli jde o další sexuální varianty, no tak to si říkám leda to, jaké mám štěstí, že mě to nepotkalo, protože fakt asi není o co stát. A ať se mají, jak nejlíp dokážou.

Jestli těm všem ke štěstí pomůže průvod, za kterým se každý otočí, ať si ho mají třeba třikrát do roka. Však mě tam nikdo chodit nenutí.

Co si o tom myslíte vy? Je vám to taky šumák, nebo máte k Prague Pride prezidentské výhrady?