OKEM EVY: Taky koukáte chlapům na zadek?

Láska a vztahy 8. srpna 2012

Teda pokud jste žena a na chlapy. U heterosexuálních mužů by to bylo omluvitelné snad jen tehdy, pokud jde o specialistu na hemeroidy.


Četla jsem, že ženy u mužů děsně oceňují inteligenci a smysl pro humor. Copak o to, to je všechno pěkný, ale když kolem vás projde přitažlivý muž, o inteligenci nic nevíte. Nebo když vás obsluhuje hezký číšník a koukáte jen na to, jak energicky odnáší skleničku od matonky.

Jestli se teda taky chlapům díváte na zadek (jako já), tak určitě víte, kolik z nich by mělo v každém případě pokaždé nosit sako nebo dlouhé tričko přes kalhoty. Protože to, co v oblasti zadku předvádějí, je naprosto nesexy. Málokdy se najde hezký, malý, svalnatý, ale ne zas moc, kulatý zadek.

Taky jsem četla, že ta potřeba pěkného zadku je dána biologickými důvody: který samec má svalnaté pevné pozadí, ten může sexuální akt vykonávat s patřičnou razancí, potřebnou pro zplození potomka.

A řeknu vám, je to pravda! Měla jsem milence se zadkem ledajakým. Třeba skoro žádným. No a upřímně řečeno, pokaždé jsem měla pocit, že mu dělám nějakou velkou milost, když s ním spím. Bylo to spíš takové jako šťouchání. Proč jsem s ním vlastně spala, proboha? Asi z lítosti. Taky jsem měla chlapa se zadkem velkým, s náběhem k tloušťce (ostatně dneska je po těch letech tlustý všude). A jak ten byl v sexu líný a nezapamatováníhodný! Ani se svalstvem se to ale nemá přehánět – jeden se zadkem samý sval zas pak měl sval i místo mozku, a to taky erotice úplně neprospívá.

Budu ráda, když mi dámy napíšou, jakou mají zkušenost. Protože čím víc informací se nasbírá, tím lépe se člověk může příště rozhodovat.