Styl Zoufalky Gabrielle: Sexy dračice

Móda 15. března 2012

Kdybyste v seriálu Zoufalé manželky hledala opak upjaté Bree, nejdete ho v Gabrielle Solisové. Lomcují s ní emoce, které se nebojí odhalit. Stejně jako své tělo.

„Je to nádhera, oblékat si všechny ty krásné věci, které moje postava miluje,“ říká představitelka Gabrielle, herečka Eva Longoria. „Je to super, protože já je zbožňuju úplně stejně!“

Heslo: Vyšší erotická

Gabrielle Solisová - vášnivá žena s uhrančivýma očima, dokonale tvarovanou figurou a jazykem ostřejším než břitva. Osobitá a svá.

A neúnavně se převléká. Na každou příležitost od ranního běhu přes kávu s kamarádkou po vynesení koše má jiný outfit. Samozřejmě značkový. Ráda se totiž prezentuje, chce být za každé situace středem pozornosti.

V seriálu ji často vídáme v župáncích či ve spodním prádle, potrpí si ale i na nákladné róby či koktejlky, většinou barevné, až oči přecházejí. Patří k těm málo ženám, kterým flitry, třpytky, volány a fiží sluší. V ultra vysokých jehlách se pohybuje s noblesou a grácií a bez zlatého šperku nevyjde ani k popelnici.

Tepláky si na sebe většinou natáhne, když má depresi z manžela, dětí nebo kamarádek. Pak máme i my, televizní divačky, pocit, že koukáme na normální mámu od rodiny.

Najednou je Gabrielle obyčejná ženská, která nemá šatnu velkou jako heliport. Ale to trvá většinou tak dva díly. Celou sérií se průběžně táhne defilé nákladných šatů, střevíců na nekonečně vysokých šteklech a značkových kabelek nemáte šanci se dopočítat.

Styl zoufalky Gabrielle: Sexy dračice
zdroj: Vlasta.cz

Styl zoufalky Gabrielle: Sexy dračice
zdroj: Vlasta.cz