VIP styl: Olivia Palermo a její vražedné kombinace

Móda 14. června 2012

Modelka a herečka má neotřelý styl oblékání. Když jsme do hledáčku fotoagentury zadali „atypické barevné kombinace“, v každé ze sekcí se objevila ona.

Zelená & modrá

Ačkoli je tato kombinace považována po léta za „dobrou“ maximálně pro osazenstvo bohnického pavilónu, opak je pravdou. Ale je nutné ji čapnout za ty pravé pačesy. Olivia je zkušená harcovnice na poli extravagance i jisté ležérnosti, proto nás vůbec nepřekvapuje, že model „zelená a modrá“ v jejím šatníku převažuje.

Vražedné kombinace Olivia Palermo

Modro-zelený top, jak jinak než v etno stylu, je velmi zajímavý. Osobně bych ho zkombinovala s klasickými džínami, ale Olivia zašla ještě dál. S černou šifónovou sukní a lodičkami na jehlách ho povýšila na společenskou halenku.

foto:
zdroj: Isifa.com
Vražedné kombinace Olivia Palermo

Olivia ráda kombinuje zdánlivě nekombinovatelné materiály a vzory. Výsledkem je hippies styl bez jediné chybičky. Nutno podotknout, že jí opravdu sluší. Natáhnout si přes vzorovanou blůzku „sekáčové“ sáčko se zkráceným rukávem může jenom žena, která má módu v malíčku. A taky proporce, které takový úlet unesou.

foto:
zdroj: Isifa.com

Béžová & šedá

Tato kombinace není rozhodně tolik zatracována jako favoritka číslo jedna, nicméně jisté pochyby o tomto barevném spojení vyplývají z podstaty věci: teplé přírodní tóny od světle hnědé po skořicovou až čokoládovou by se asi, čistě teoreticky, neměly snést s kovovými odstíny šedé. A výsledek? Každopádně zajímavý, posuďte sami...

Vražedné kombinace Olivia Palermo

Dlouhé plisované sukně jsou letos v módě. A neotřelá kombinace přízového svetříku a šifonu by mohla být v jistém případě i inspirující. Celé je to tak trochu etno, se kterým ovšem vůbec neladí černé uzavřené boty. Hodily by se spíše páskové „kristusky“ na nízkém podpatku.

foto:
zdroj: Isifa.com
Vražedné kombinace Olivia Palermo

Puky, ať sežehlené nebo prošité, zeštíhlují. Tohle není v případě Olivie nutné řešit. Ovšem hnědé džíny s rozšířenými nohavicemi by měla stejně nechat někde hluboko ve skříni. Sáčko à la safari není samo o sobě špatné, jen se trochu tluče se zbytkem outfitu. A bílé lodičky s otevřenou špičkou tomu nasadily korunu! Celé to působí dojmem „stará mladá“ na procházce.

foto:
zdroj: Isifa.com

Oranžová & růžová & fialová

Tak tohle už je masakr! Ovšem nesměla by to být božská Olivia, aby ji tenhle styl oblékání nenadchnul. Každý máme své a Olivia odvahu rozhodně nepostrádá. Miluje retro ve všech jeho poutavých podobách a dává to celému světu okázale najevo. Jistě, styl se cení!

Vražedné kombinace Olivia Palermo

Růžová a oranžová barva se prý nesnesou. Ale to by nebyla Olivia, aby nedala téhle dvojici šanci. Prodloužená délka a nezbytné plisé už asi nikoho neohromí, ale jasně růžové psaníčko ano. Model je hodný obdivu.

foto:
zdroj: Isifa.com
Vražedné kombinace Olivia Palermo

Zlatá šedesátá! Průhledná starorůžová sukně se na první pohled tluče s volným bavlněným trikem stejně jako s výrazným fialovým topem s řasením. A výsledek? Super úlet - opět na téma hippies. Kočičí brýle modelu dodávají patřičný šmrnc.

foto:
zdroj: Isifa.com

Nebojte se módních výstřelků a bourejte zavedená klišé. A nepřemýšlejte o věku. Nebo aspoň ne tolik. Kdo jiný si může dovolit experimentování v každé z oblastí života než právě ženy, které dávno vědí, co jim sluší?