VIP styl: Monica Bellucci má sex-appealu na rozdávání

Móda 6. srpna 2012

Přestože její nahé tělo viděl každý druhý milovník současné kinematografie, my zůstaneme při zemi a představíme si tuhle italskou sexy ikonu oděnou.

Tak schválně, co jí sluší víc? Odhalené tělo, nebo vychytané hadříky? Mnozí muži možná těžce polknou a při letmém pohledu směrem ke svým drahým polovičkám souhlasně přikývnou, že oblečení (myslet si mohou, koneckonců, co chtějí…), ale dámy určitě víc zajímá, co si na to skvostné tělo tahle sedmačtyřicátnice ráda obléká.

Krása italských bohů

Když si Monicu prohlédnete téměř pod lupou, zjistíte, že superlativy, kterými se honosí ohledně svého exteriéru, jsou oprávněné. Pohled laně zpoza hustých řas, smyslné plné rty k zulíbání (ne, fakt jsem se nezbláznila, jen se snažím popsat nepopsatelné), dokonale plné ženské křivky, na Italku nezvykle dlouhé nohy a výstavní přední i zadní proporce. Prostě nelze nezávidět...

„Znám spoustu krásných lidí a jejich životy jsou příšerné. Spokojenost se sebou samým není o tom, jak vypadáte, ale jak se cítíte.“

Talent italských předků

  • Monica Bellucci začínala jako příležitostná modelka během studií v Miláně.
  • Pozornost diváků získala snímkem Maléna, kde odhodila zábrany a na základě scénáře nechala mladého chlapce nahlédnout do tajů ženského těla.
  • Zahrála si i jednu z žen upíra Draculy a po nespočtu drobných rolí zazářila v thrilleru Byt, za který získala francouzskou filmovou cenu César.
  • Natočila několik filmů se svým manželem, Vincentem Casselem. Poslední z nich, Irreversible, byl vybrán jako soutěžní snímek na filmovém festivalu v Cannes.
  • Ve 45 letech porodila dceru a následně nafotila sérii aktů s miminkem v náručí.
  • Je velmi dobrá lingvistka, domluví se plynně italsky, francouzsky, anglicky a aramejsky.

A jak to má se vkusem?

Asi dost v pohodě, neboť nafotila kampaň pro Dolce&Gabbana. Oba návrháři pojali reklamní akci jako bouřlivé italské rodinné setkání, při němž nesmí chybět spousta dobrého jídla, pití, hudby a vášnivého tance.

Temperament, který z fotografií doslova tryská, zachytil úžasný fotograf Giampaolo Sgura. „Mám rád teplo, humor a pocit blízkosti a nikdo nevypadá v této reklamě lépe než Bellucci,“ vyjádřil se o italské herečce pochvalně známý fotograf.

Ostatně, posuďte sami na následujících fotografiích jejích vychytaných outfitů. Kočka, co?

Pánský look v ženském podání

Monica Belucci

Jen opravdové lady vědí, že svůj dívčí šarm mohou podtrhnout právě za pomoci mužských stylových prvků. Kalhoty do zvonu, vestička a klasická bílá košile se špičatým límečkem jsou tím pravým oblečením pro výrazně ženské typy.

foto:
zdroj: ČTK
Monica Belucci

Přestože je kombinace oblíbeného šedého tvídu s nachovým saténem módními guru již po léta zapovězena, stejně nevypadá špatně. A když si odmyslíme úhel pohledu, pod kterým fotograf Monicu zvěčnil, a tím jí přidal několik kilo navrch, výsledek není až tak zlý. Kabela nemá chybu.

foto:
zdroj: ČTK

Sladká rebelka

Monica Belucci 3

Řasené šaty a topy sluší i plnějším tvarům, než má Monica, neboť dokážou vyvolat iluzi, že proporce jsou přesně tak, jak si příroda přála. A ono to opravdu funguje. Nechtěné faldíky se skryjí pod vrstvou nařasené látky a tělo získá na struktuře. Jak prosté.

foto:
zdroj: ČTK
Monica Belucci

Růžová brunetkám sluší. Korzetová podprsenka Monice sice příliš nesedne, respektive bujné vnady spouští níž, než mají být, ale celek nevypadá špatně. Snad jen ramínka mohl návrhář přizpůsobit barvě šatů nebo s nimi sladit šperky, takhle působí k romantickému looku příliš tvrdě.

foto:
zdroj: ČTK

Stylová ve večerní róbě

Monica Belucci

Černá klasika se nikdy neokouká. Obnažená ramena, sukně rozšířená od kolen dolů a doplněná nezbytnou vlečkou a především krajka zdůrazňující plný hrudník, tak to jsou bezesporu střihové varianty, které dokážou podtrhnout ženskost.

foto:
zdroj: ČTK
Monica Belucci

Jako šelmě to Monice opravdu sekne. Vyrýsovaná silueta obratné kočky a leopardí potisk hrají všem módním fajnšmekrům a fanouškům ženské krásy do noty. Jejích ostrých drápků by se zalekl kdejaký slaboch, ale opravdové chlapy drsná slupka nerozhází.

foto:
zdroj: ČTK