Květiny nejsou jen pro hippies. Ulítněte si na nich i vy

Móda 9. října 2013

I když léto spěje ke konci, vy se zahalte do kousků s květinovým motivem a vychutnejte si poslední prosluněné dny bez zbytečné nostalgie.

květiny 11
květiny 12

Právě teď máte šanci „ulovit“ v obchodech pár opravdu pěkných kousků za minimální cenu. Nemusíte se přitom bát, že příští rok vyjdou z módy. Florální motivy jsou stálicí našich šatníků, stačí jen zvolit klasičtější střih. A podle čeho si květinové dezény vybírat?

květiny 23

květiny 16

květiny 22

květiny 14

Podle postavy, samozřejmě. Pokud jste drobnější, volte menší květy. Vyvarujte se velkých vzorů, ty si mohou dovolit pouze vysoké ženy. My ostatní uděláme nejlíp, když přistoupíme na kompromis a sáhneme po oblečení s jedním dominantním rostlinným prvkem na jednodušším podkladě.

květiny 15

květiny 19

květiny 18

květiny 2

květiny 13
květiny 24

Rozkvetlá louka odedávna inspirovala módní tvůrce zvučných jmen, stejně jako domácí švadlenky. V dnešní uspěchané době je každý kousek oblečení, který vás nabije pozitivní energií, vítaný.

Ale pokud máte raději tlumené odstíny a nechcete na sebe poutat příliš pozornosti, vystačíte si s doplňky.

Jednobarevný základ, oživený květinovou aplikací nebo „rozkvetlou“ broží získá hned jiné grády. Ty odvážnější z vás pak mohu jednotlivé přírodní motivy citlivě zkombinovat.

květiny 20

květiny 17

květiny 6

květiny 8

kytky 10

Pokud disponujete štíhlýma nohama, ale potřebujete schovat větší bříško, klidně si oblékněte květované „slimky“ a vršek zahalte do splývavého topu. Trápí-li vás „bytelné pozadí“, nesoukejte ho do divoce květovaných legín, raději si dopřejte výrazný top s motivem květin.

A jestli patříte mezi těch pár šťastných, které své proporce neřeší, klidně se oblékněte do květů celá! Vaše odvaha bude vítanou inspirací pro nás ostatní, které nemáme tak vysoké sebevědomí.

kytky 11

kytky 15

kytky 16

kytky 6

Květované punčocháče a legíny jsou letos v kurzu a s právě nastupujícím podzimem přichází jejich čas. Pestrou nabídku má třeba značka Calzedonia.