Letní móda v barvách moře, písku a kamení

Móda 29. července 2013

Jemné tóny béžové, šedé, růžové a modravé dokonale podtrhnou vaši osobitost. Právě v těchto barvách si proto zabalte dovolenkové outfity.

kamení 8

V příjemném polostínu

foto:

Možná by vás nenapadlo zabalit právě koženou bundu, ale tou z kůže z nejjemnějších opravdu nemůžete nic zkazit. V cestovní brašně vám zas tolik místa nezabere a jako originální doplněk k letním šatům nebo šortkám poslouží znamenitě. Mohou přijít náhlé bouřky nebo vás může zaskočit chladnější větřík a pak vám bude v kožené bundě hej.

A ČÍM MŮŽETE KOŽENOU BUNDU NAHRADIT? Lněným sáčkem, saténovým bolérkem, přízovým propínacím svetrem, hedvábným šátkem, kašmírovým plédem, džínovou vestou, bavlněnou tunikou...

kamení 14

CaA, 2998 Kč

kamení 9

New Yorker, 329 Kč

kamení 11

Guess, Van Graaf, 1199 Kč

kamení 10

Bandolera, 2510 Kč

moře 8

Dlouhé šaty fungují

foto:

Bez vzdušných šatů se obejdete opravdu stěží. Volný střih a lehoučký přírodní materiál je to pravé pro dovolenkový komfort. S jistotou sáhněte po hedvábí, bavlně nebo chladivém saténu, bez příměsi umělých materiálů. Neutrální barvy a umírněné vzory můžete obléknout kamkoli a nikdy se vám neokoukají. Jemné barevné lemování, výstřední brož nebo originální pásek zase jakýkoli kousek oblečení ozvláštní. Vylaďte barevně základ cestovního šatníku a pak už si hrajte jen s doplňky.

A ČÍM MŮŽETE DLOUHÉ ŠATY NAHRADIT? Kolovou sukní, miniaturním tílkem, propínací halenkou, minikraťásky, harémovými kalhotami, overalem na ramínka, vzdušným topem, dlouhými šaty...

písek 11

Roxy, 1225 Kč

písek 4

Pepe Jeans, info o ceně v obchodě

moře 7

Quiksilver, 1125 Kč

moře 2

List, info o ceně v obchodě

A co dál? Dejte slunci šanci a nohám trochu přímořského aroma v pohodlných šortkách. Využijte toho, že u vody se nějaký ten faldík nebo celulitidní bochánek neřeší.

kamení 7

s. Oliver, 999 Kč

kamení 4

Pepe Jeans, info o ceně v obchodě

kamení 6

Pepe Jeans, info o ceně v obchodě

K moři si určitě pořiďte umělohmotné balerínky, žabky na platformě nebo rovnou vtipné pestrobarevné holínky. Věřte nám, že se vám budou hodit!

kamení 1

Asylum, www.term.cz, info o ceně v obchodě

kamení 3

Mel, Destroy, 679 Kč

kamení 2

Ipanema, www.term.cz, 639 Kč

Splývavé dlouhé šaty jsou na pláž jako stvořené. Vypadají přímo božsky, pokud k nim nasadíte slaměný širák a budete se brouzdat pískem jen tak naboso. Klidně si je můžete i smočit, u vody se s tím počítá. Na večerní party pak stačí obout barevné střevíčky na platformě, na krk zavěsit výstřední korále v různých délkách, nalíčit rty a vyrazit do „barového“ přímořského víru.

Ve dne i večer zazáříte ve střevíčkách s vázačkou na vysokánské jehle, sandálkách na platformě s ozdobnou mašlí nebo kovbojských kotníkových semiškách. Všechny typy bot na cestách užijete, je jen třeba zvolit priority. Zavazadla sice bývají nafukovací, ale celý botník do letadla prostě nenasoukáte.

moře 1

Paris Hilton, Fashion Days, 1349 Kč

moře 4

XTI, www.term.cz, 1499 Kč

moře 5

XTI, www.term.cz, 1259 Kč

Overal s krátkými nohavicemi a tenoučkými ramínky nebo dlouhou zavinovací sukni v zimě určitě neunosíte. Využijte teplých letních dní a trochu se odvažte!