Dva v jednom: modré džíny do práce i na party

Móda 27. září 2013

Modré džíny jsou základem šatníku. Můžete je nosit do práce i za zábavou, nikdy neurazí. Jen je třeba správně vybrat další kousky oblečení, aby byl výsledek perfektní.

NA PRACOVNÍ SCHŮZKU

džíny 18
džíny 19

Když si k jednoduchým modrým slimkám bez zbytečných příkras vezmete bílou halenku, perfektně střižené sáčko a sandálky na vysoké jehle, budete působit profesionálně.

Ale ani lehký „odvaz“ ve smyslu vzorované blůzky, zdobné kabelky nebo extravagantního šperku nemůže výsledný dojem pokazit.

Je jen třeba odhadnout míru vážnosti situace a také prostředí, ve kterém se dané jednání odehrává. A při jaké příležitosti. Samozřejmostí je zůstat svá a originální.

džíny 10
džíny 17

DO KINA A NA PROCHÁZKU

džíny 2 5
džíny 2 7

Džíny jsou pro volný čas jako stvořené. Musí vám však skvěle padnout a nesmíte se v nich cítit nesvá, stažená, tlustá nebo zdeformovaná.

Jednoduché slimky většinou sedí různým typům postavy. Pokud máte objemnější pozadí, oblékněte k nim halenku áčkového střihu v délce pod zadek.

Jestli chcete proporce naopak zvýraznit, přízový svetřík nebo kratší křivák poslouží dokonale. Podpatky vám prodlouží nohy, ale ani nízké kotníkové semišky nejsou tabu, pokud tedy nemáte lýtka jako vzpěrač.

džíny 2 8
džíny 2 6