Doba káviček skončila. Finalistka miss bude teď prát celé rodině

Móda 20. června 2016

Finalistka České miss Nikola Kováříková vyhrála v rámci slavnostního večera titul Perwoll Miss Fashion. Jak sama říká, skončila ji doba káviček a začíná jí doba praní pro celou rodinu. Rodačka z Moravy, si po měsíci přijela vyzvednout svou výhru. Konečně přestane prát u své maminky a může využít novou pračku Bosch.

„Raději si dám dobrou kávu nebo čaj, než abych řešila nějaké přepírání v ruce. Nechce se mi u toho ani přemýšlet a proto jsem potřebovala inteligentní prací prostředek a inteligentní pračku. Doposud jsem prala u maminky, ale teď je čas jí to vrátit a pomoci jí s domácími pracemi“, prozradila Nikola. Nikolu jsme vyzpovídali i v dalších oblastech módy:

Cítíš se jako módní guru, když jsi vyhrála kategorii Miss Fashion?

Titulu Perwoll Miss Fashion si velmi vážím a moc pro mě znamená, že si mě lidé za Miss Fashion zvolili. Ale přesto si jako módní guru nepřipadám. Módní guru jsou pro mě návrháři, stylisté a další lidé, kteří toho spoustu dokázali na náročném poli módy.

Co pro tebe slovo móda znamená?

Móda nás všechny obklopuje, ať už si to uvědomujeme nebo ne. Podle mě je móda nejen v oblečení, v doplňcích, ale i ve stylu života a v umění… Záleží jen na nás, jak se k módě postavíme a jak důležitá pro nás bude. Móda je zkrátka součást osobnosti. Pro mě je móda důležitá, ale zas jí nejsem posedlá. Zkrátka si ji užívám.

Chceš se v módním průmyslu více angažovat?

Určitě ano, pokud by se naskytla příležitost. Modeling, který mě baví, taktéž s módou souvisí. Vlastně teď mne čeká první reklamní focení, právě pro značku Perwoll.

Jaké módní kousky máš ve skříni in a jaké jsou out? Je těžké se loučit s oblíbenými kousky?

Podle mě se nedá říct, co je zrovna in a co je out. Móda se neustále mění a co bylo třeba před lety out, je dnes zase in. Myslím si, že není zas tak důležité dbát na aktuální trendy, ale na to, aby se člověk v oblečení cítil dobře. Každému může slušet něco jiného.