Jak mít styl i v létě? Poradíme vám!

Móda 4. srpna 2016

Těžko bychom hledali ženu, která by nechtěla vypadat dokonale. Pamatujte však, že módní trendy se neustále mění a co platilo v minulosti, nemusí platit v současné době. Pokud je vaším cílem dokonalost, v rámci které chcete mít styl, držte se našich rad. Uvidíte, že vám přijdou vhod.

Psychická pohoda je základ

Dobře vypadá jenom ta žena, která se dobře cítí. V rámci běžného života se každý den objevují nové a nové problémy, které jsou jasným útokem na psychiku každé ženy. Primárně se jedná o kombinaci několika faktorů, jako je:

•   Finanční stres
•   Problémy v zaměstnání
•   Neustálá péče o domácnost

Co pomůže? V krajní nouzi to může být například psycholog. Lepší volbou je zkusit na pár dní vysadit. Jet někam pryč a od všeho si odpočinout. Zaujme třeba nabídka levného ubytování v Žilině . Toto města uchvátí jak krásnou historií, tak i nádhernou okolní přírodou. Pro chvíle spojené s dokonalou relaxací je jistě volbou, která zaručeně nezklame žádnou z vás. Vrátíte se jako znovuzrozená. Poté už je ten pravý čas vybírat oblečení.

Jaké boty jsou in?

S čistou hlavou se již můžete pustit do věcí, které vás baví nejvíce. Nemusíme připomínat, že se jedná o nakupování. A začneme u něčeho tak základního, jako jsou boty. Chcete-li na léto něco praktického, rozhodně neuděláte chybu, když pořídíte baleríny, nebo sandály. Do společnosti či na příjemnou večeři s partnerem se hodí i kombinace letních šatů s lodičkami. V posledních letech se dostává do módy i sportovnější elegance, která souvisí s dnes tolik propagovaným zdravým životním stylem. Pokud vás tento trend zaujal, zkuste pružné boty New Balance . Na běžné volnočasové nošení jsou ideální volbou. Mnoho parády s nimi naděláte také v posilovně, nebo při cvičení, popřípadě běhu. Všestrannost takové boty je k nezaplacení.

Oblečení vybírejte podle vzhledu, i praktičnosti

Dostáváme se k druhému nejdůležitějšímu tipu, který souvisí s výběrem správného oblečení. Možností je dnes celá řada. Nejprve se podívejme na barevné kombinace, které letošní léto letí. Určitě jde o pestré, ale zároveň světlé barvy. Ty tmavé a těžké nechte raději na podzim. Z hlediska motivů jsou dlouhodobým hitem proužky, stejně jako puntíky. S takovým outfitem vedle nešlápnete. S čím také vedle nešlápnete, to je i praktičnost oblečení. Nejenom, že na vás bude skvěle vypadat, ale mělo by nabídnout i snadné praní, nebo by mělo být příjemné na dotek. Volíte-li letní mikiny , nezapomínejte na fakt, že by měly i dobře zahřát. Především rána a večery nemusí být spojeny s nijak vysokými teplotami. Vliv na praktičnost má ale i životnost a s ní spojená kvalita použitého materiálu. Nemusíme zdůrazňovat, že hitem je hlavně bavlna.

Svůj vzhled podpořte šperkem

Ten patří ke každé ženě. Nemusíte očekávat, až vám ho váš přítel, manžel, nebo třeba snoubenec koupí. Je možné do něho investovat i své peníze. My se zaměříme na elegantní náušnice . Ať už se zajímavým kamínkem, nebo bez něho. Zmapujeme-li si současné možnosti materiálů, rozhodně neuděláte chybu, pokud zvolíte:

•   Bílé zlato
•   Žluté zlato
•   Chirurgickou ocel

A jak na správný výběr, aby dobře ladily a vypadaly dobře? Roli hraje váš obličej. Čím je kulatější, tím více jsou doporučovány delší varianty náušnic. Pokud máte obličej spíše oválný, není problém investovat do kruhových provedení, nebo do běžných drobných pecek.

O pleť pečujte i v létě

Že máte styl, se zaručeně pozná i podle krásy vaší pleti. Jelikož je léto, můžete jí dopřát stylové opálení. Nezapomeňte na důležitou ochranu spojenou s opalovacími přípravky. Poté je nezbytná i péče spojená jak se zklidněním, tak i výživou, nebo hydratací pokožky. Naším tipem je dnes příjemně voňavá jemná levandulová kosmetika , se kterou nešlápnete vedle. Ta by měla vaší pokožce dodat vše, co v létě potřebuje a co jí vlivem slunečních paprsků, ale třeba i vlivem koupání v moři může chybět.