Test: Kabelka prozradí vaši duši

Móda 31. ledna 2017

Předměty, které nás obklopují, často mluví jasněji než psychologický rozbor. Vyberte si kabelku a zjistěte, jaká jste.

Tak co, která se vám líbí?

kabelka
kabelka2

kabelka4
kabelka6 batoh

kabelka5
kabelka3




Kabelka 1: S růžovým šátečkem

Pařížanka z Čech

Ten malý šáteček vás okamžitě v myšlenkách přenesl na Champs Élysées, že? Vidíte se, jak v elegantních balerínách a růžovém baretu kráčíte bulvárem, a paparazzi se mohou přetrhnout, když vás fotí při vstupu do hotelu Ritz.

Jste rozená francouzská hvězda a nic na tom nemění ani fakt, že jste se třeba narodila ve Lhotě a prodáváte v samoobsluze. Dobře víte, že okolnosti duši nemění.

Mluvíte se šarmem, ráda si prohlížíte módní časopisy a velmi vám záleží na tom, co máte na sobě. Také za kadeřníka asi vydáte dost peněz - kvalitní účes je základem úspěchu.

Naštěstí máte kromě elegance i rozum a ten vám dovolí nelpět jen na povrchních záležitostech. Víte, že šťastná můžete být i tehdy, když váš melír odrostl a kabelka se v rozích ošoupala.

Co nosíte s sebou: Adresář spojený s diářem, do kterého se píše tužkou. Pokud máte elektronický diář, tak proto, že vám ho někdo věnoval. V tašce nechybí vedle rtěnky také konturka na rty, bez ní přece není líčení dokonalé. Nosíte i balíček kapesníčků a možná se ve vaší tašce skrývá i něco překvapivého, třeba šroubovák, kterým jste v práci montovala poličku.

Koho přitahujete: Dominantní muže, kteří ocení vaši eleganci a všimnou si, že máte nové šaty. Váš smysl pro módu oceňují i kamarádky, které si často kupují stejné věci, jaké máte vy: vidí totiž, že vám to sluší a že vás jejich kopírování nezlobí. Máte je přece ráda.

kabelka
zdroj: Isifa.com



Kabelka 2: Skleněná nádhera

Noční motýlek

Pokud vás přilákal třpyt korálků, asi netrávíte večery sama doma s kočkou a knihou. I kdyby se kolem zrovna nemotal žádný muž, zavoláte kamarádkám a vyrazíte na myslivecký ples.

Vaše duše miluje vzrušení, nečinnost ji zabíjí. Chcete si povídat, tančit, prostě cítit, že žijete.

Každý den se najde důvod k oslavě. A že často přijdete domů až ráno? Nevadí, v koupelně a na kosmetickém stolku máte hromadu vychytávek, které zamaskují kruhy pod očima.

Do práce máte samozřejmě jinou kabelku, ale tam to ve skutečnosti nejste vy. Vaše pravá osobnost se probouzí až v záři nočních světel.

Co nosíte s sebou: Mobil, jaký před týdnem prezentovala Paris Hilton v New Yorku. Rtěnku, která slibuje zdesateronásobit objem rtů. Papírky na osušení čela, které se vám orosilo při tanci. A pak už jen pár stočených bankovek - peněženka se do téhle malé kabelky nevejde, a kromě toho by měli muži přece platit za vás, že?

Koho přitahujete: Kamarádky podobného ražení a životního stylu. Neznáte žádné televizní seriály, protože radši sama žijete ten svůj, a tak byste si s někým, kdo denně neobráží večírky, ani neměla co říct. Muži se k vám pnou jako liány a vy je svým třpytivým leskem občas lákáte do zkázy. Pokud se vám ale podaří chytit nějakou opravdu úžasnou partii, pozor na konkurenci! Dívek s malými lesklými kabelkami totiž běhá po světě dost.

kabelka2
zdroj: Isifa.com



Kabelka 3: Elegantní taška

Podnikavá dívka

Jste žena, která si ví vždycky rady. Od vás nikdo neuslyší nějaké hysterické kvílení, že jste si roztrhla punčochu nebo připálila omáčku. Punčochy máte totiž vždycky v šuplíku náhradní a smetanové omáčky nevaříte, protože jsou příliš tučné a nezdravé.

Jste žena zrozená pro 21. století, vás nerozhází naprosto nic - stávkující Pendolino ani uzavření školky kvůli neštovicím.

Vaše taška každému prozradí: tato žena má život srovnaný.

Vybrala jste ji po zralé úvaze, ale velmi rychle. Hledala jste eleganci a hlavně žádné zbytečné parádičky, ty jen odpoutávají pozornost od toho nejdůležitějšího - od vás.

Co nosíte s sebou: Elegantní diář v jemné barvě, která ladí s kabelkou. Propisku bez nápisu Česká petrolejová nebo První zbrojařská pojišťovna. Mobil, který je zároveň diktafonem, plánovačem a sekretářkou. Drahý pudr, který kdykoli během dne vrátí tváři ranní dokonalost, a sadu kapesníčků.

Koho přitahujete: Úspěšné lidi. Nezáleží ale na tom, jestli mají peníze, úspěch se totiž podle vás nedá měřit jen financemi. Hledáte také jedince, od kterých se můžete něco naučit, třeba jak být šťastná nebo jak si najít víc času pro rodinu. Také váš muž pro vás bude obohacením. Spolu tvoříte pár, který se nehádá, ale spokojeně kráčí od jednoho cíle k dalšímu.

kabelka3

kabelka3

zdroj: Isifa.com



Kabelka 4: Kabelka s ozdobami

Sladká divoška

Svět by byl tak krásný, kdyby se nemuselo chodit do školy ani do práce a věčně by byly jen prázdniny - tahle myšlenka vás provází už dlouho.

Je tolik věcí, které se dají dělat, pokud život nekazí povinnosti. Vy je pokaždé splníte, ale ve vaší duši zůstává něco z pubertální ztřeštěnosti, pro niž najdete vyjádření aspoň v kabelce hýřící ozdobami.

Tahle móda je pro vás a nezáleží vám na tom, jestli jste právě opustila střední školu, nebo už pár let pracujete v nudné kanceláři. Pokud vám vaše výstřelky jen zkrášlují šedé dny, můžete si gratulovat. Jen pozor, abyste se nechovala dětinsky i ve vážnějších záležitostech, než je móda.

Co nosíte s sebou: Mobil s duhovým krytem, tvářenku a růžový lesk na rty. Do kabelky jste ještě hodila miniaturní kartáček na zuby, sponky do vlasů a talismany od kamarádů, kteří dobře vědí, že máte ráda roztomilé pitomůstky.

Koho přitahujete: Lidi sršící optimismem, kteří se nechtějí zatěžovat přemýšlením o daních nebo vymírání velryb. Rádi si pokecáte o tom, koho balí Leoš Mareš a jestli nová kolekce od „háemka“ je lepší než z „céáčka“. Partnera si ale vyberete rozumného, který si titěrností nebude všímat a společnou loďku povede mořem světa s jistotou.

kabelka4
zdroj: Isifa.com



Kabelka 5: Plážová kabela

Velká pohodářka

Svůj život zvládáte s lehkostí. Milujete slunce a léto, pošmourné dny a hluboká zamyšlení nejsou nic pro vás. Vybrala jste si kabelku, do které se vejde vše, co potřebujete, ale která vás zároveň nezatíží tíhou seriózní kůže a promyšlených tvarů.

Občas se vám stane, že schválně přehlédnete věc, která se vám do životní idyly nehodí. Ale ne moc často, i přes svoji touhu po věčné dovolené máte silný pocit zodpovědnosti.

Pokud jde o vás, budete si do plážové tašky skládat i sobotní nákup - je přece hezčí než užitečná plátěná taška na kolečkách.

Co nosíte s sebou: Jablko, sušenky a oblíbený časopis. Taky knihu, kterou vám doporučila kamarádka, protože se u ní zasmějete. Mobil na šňůrce tam máte jen tak hozený, a kdyby se vás někdo zeptal na jeho značku, nejspíš nebudete vědět. Ještě tam leží nedovřená peněženka, z níž porůznu vypadávají účtenky a papírky s poznámkami.

Koho přitahujete: Kamarádky pohodářky, které rády jen tak tlachají u kávy s kouskem dortu. Probíráte spolu život a nakonec vám vždycky vyjde z té lepší stránky. Právě to na vás mají rádi také muži, kteří se kolem vás motají. Jste sice poněkud praštěná a občas se domů přiřítíte s náručí květin nebo nápadem na chov koz, ale nakonec stojíte pevně nohama na zemi a neotravujete je maličkostmi. A toho si z hloubi duše cení.

kabelka5
zdroj: Isifa.com



Kabelka 6: Sportovní batůžek

Holka do nepohody

Sáhla jste neomylně po jediném zástupci „praktického zavazadla“ v naší nabídce? Zřejmě jste buď sportovkyně tělem i duší, nebo v celém svém životě dáváte přednost rozumným věcem. Od předmětů, kterými se obklopujete, čekáte, že vám budou dobře sloužit.

Je celkem jedno, jestli váš batůžek pochází z obchodu věhlasné značky, či z asijské tržnice. Od obou totiž čekáte, že splní váš hlavní požadavek: užitečnost.

Nějaká titěrná kabelka, do níž se nevejde ani rtěnka, to není nic pro vás. Nakonec rtěnku asi stejně používáte jen zřídka, tak proč byste ji s sebou tahala? Pokud budete potřebovat kabelku do divadla, půjčíte si ji od kamarádky.

Co nosíte s sebou: Váš batůžek nejspíš obsahuje vodu, kapesníky, svačinu, zápisník a propisku. Taky tam máte knihy, které jdete odpoledne vrátit do knihovny. Nebo triko a tepláky na volejbal, kam míříte rovnou z práce, přece s sebou ráno nebudete tahat dvě kabely!

Koho přitahujete: Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vás mají upřímně rádi. Nijak zvlášť o tom nemluví ani vás na potkání nepusinkují, ale je na ně opravdu spolehnutí. Spolehnout se totiž mohou i oni na vás. Je jasné, že na výlet s sebou do batůžku přibalíte svačinu a litr vody i pro kamarády, místa je přece dost. Také muži velmi ocení váš smysl pro realitu a rozum, jimiž se díváte na svět. Vědí, že jste holka do nepohody.

kabelka6 batoh
zdroj: Isifa.com