Jak být krásná doma i na zahradě?

nu
Úpletová vesta a volná bavlněná tunika vám zajistí dostatečné domácí pohodlí.
Móda 4. listopadu 2013

Éra vytahaných sežmolkovaných svetrů a neforemných tepláků je díky bohu pryč. I v pohodlí domova nebo při práci na zahradě vám to může slušet.

Milujete ty senzační víkendové chvilky, kdy si ráno pěkně přispíte, pak si dáte sprchu a začnete v klidu přemýšlet, co s načatým dnem?

Pokud se rozhodnete namísto návštěvy příbuzných nebo nějakého prima výletu strávit čas doma, třeba i aktivně úklidem domácnosti, přesazováním kytek nebo úpravou trávníku, určitě vezmete za vděk oblečením, ve kterém se můžete bez problémů pohybovat.

Móda

V tmavě modré bundě se zlatými zipy můžete vyrazit vmžiku i do města.

foto:
Móda

Kombinace modré a fuchsiové je letos velmi trendy.

foto:

Kalhoty volnějšího střihu, bavlněná trička a tuniky, přízové svetry a hřejivé pleteniny, sametové tepláky nebo rovnou domácí obleky, to vše vám spolu s pohodlným obutím zajistí dostatek komfortu. A pokud přijde nečekaná návštěva, už se nemusíte děsit, že by vám to neslušelo.

Móda

Proužky sluší všem bez rozdílu věku. Nemusíte se bát ani těch příčných, opticky vás zeštíhlí třeba jednobarevná projmutá vesta.

foto:
Móda

Šedomodrá je elegantní, stejně jako decentní prošívání a kožešinový lem stojáčku.

foto:

Inspirujte se naším výběrem těch nejpříjemnějších kousků pro pohodový víkend, volnočasové oblečení má spoustu variant! Upnutých kostýmů, obepnutých džínů a vysokých podpatků si užijete až až během pracovního týdne.

Móda

Kostkovaná košile s možností zkrácení rukávů a holínky k práci na zahradě patří.

foto: