Kdo by nechtěl užší pas a pevné boky bez námahy?

Móda 28. března 2017

Zdravě jíst a cvičit, to jsou rady sice pěkné, ale co když zrovna zítra večer potřebujete dobře vypadat v těch přiléhavých šatech? To už žádná dieta nezachrání. Pak už vám pomůže jen stahovací prádlo. Poradíme vám, které se hodí pro různé příležitosti a pod různé oblečení.

Stahovací nebo také tvarovací prádlo má celou řadu podob. Některé vypadá nenápadně, třeba jako běžné silonky, jiné v podobě vysokých kalhotek s nohavičkou nám hned napovídá, k čemu slouží. Který kousek si ale pořídit?

Co obléknout pod sukni

Pokud pod šaty a sukni oblékáte silonky nebo punčochy, vyberte si rovnou ty stahovací. Na večer do společnosti se bez nich stejně neobejdete a speciální prádlo vám pomůže k pevnějším stehnům a zadečku. Tvarující punčochové kalhoty seženete ve všech běžných barvách i různé síle.

Koho ale daleko víc než povolený zadeček trápí faldy na bříšku a těžko znatelný pas, ať sáhne raději po stahovacím body. Baculky si ho pochvalují víc než třeba stahovací pásy, které způsobují nevzhledný efekt vyvalení faldů kolem těsných lemů.

prádlo

Na výběr máte bez...

prádlo

... i s nohavičkou.

Co si vzít pod kalhoty

Pod kalhoty různých délek a střihů se vám nabízí stejně pestrá nabídka stahovacího prádla. Jsou to stahovací kalhotky s nohavičkou nebo bez, s pasem vysokým nebo nízkým. Výběr pak záleží na vaší postavě, a čeho chcete dosáhnout.

Kdo nemá kila navíc a potřeboval by pod těsným oblečením vyhladit nezpevněnou postavu, vystačí si i s nízkými kalhotkami. Boubelky by ale měly volit vyšší pas až pod prsa a nohavičky. Jen tak si vyhladí siluetu a vyhnou se nepříjemnému zařezávání prádla a dalšímu zdůrazňování faldů.

Barvy zeštíhlujícího prádla volte podle svrchního oblečení. Pokud obléknete černé kalhoty s nohavičkou, světlé kalhoty by mohly vaše tajemství snadno prozradit. Ideálním řešením pod každé oblečení je také barva tělová.

Na co si dát pozor

Při nákupu zeštíhlujícího prádla nezapomínejte ani na volbu správné velikosti. Na první pohled se může zdát prádlo malé, ale pružné materiály, jako jsou polyamid a elastan, se dostatečně natáhnou a obepnou problematické partie.

Obezřetnost se vyplácí nejen při nákupu, ale i samotném nošení. Některé tvarovací prádlo může působit nepřirozený tlak na naši oběhovou soustavu nebo vnitřní orgány, a proto není vhodné ho nosit dlouhodobě nebo při sedavém zaměstnání. Kdo ale zatouží po přitažlivější postavě na večírku a oblékne si kvalitní prádlo, nemá se čeho bát.

Kvalitní tvarující prádlo seženete i přes internet. Poohlédněte se po něm v e-shopu Leontyna.cz.