Nebojte se barev! Zjistěte jaký jste typ!

Móda 26. září 2019

Nepodléhejte panice, že veselá móda má na pár měsíců utrum. Podzim přímo vybízí k oživení šatníku barvami. Dejte vale temným tónům a nakráčejte do ulic zvesela ve žlutých, modrých a červených kreacích. Těm z vás, které barvy dvakrát nemusejí, postačí k dokonalosti pouze jeden výraznější doplněk.

Každá z nás zhruba odpovídá jednomu ze čtyř základních barevných typů. 
A každému typu sluší jiné barvy. Ale pozor, i ty mají spoustu podtónů, teplých i studených. Módní mantinely si stanovte jen vy sama podle toho, v čem se cítíte dobře.

ZÁKLADNÍ BAREVNÉ TYPY:

Jaro: teplý typ, pleť je průsvitná, bledá, s broskvovým nádechem a zlatým podtónem, rty mají jemný teplý odstín červené, oči blankytně modré, zelené nebo oříškové, vlasy blond, světle, až středně hnědé, opaluje se do hněda s červeným podtónem. Slušet vám bude jasně žlutá.

Léto: studený typ, pleť je porcelánová, s růžovým odstínem a jemnými žilkami nebo s lehce olivovým nádechem, rty jsou spíše růžové, oči černohnědé, šedé, tmavě modré nebo šedofialové, vlasy popelavé, opaluje se do hněda bez červeného podtónu. Pro vás je ideální tlumeně modrá.

Podzim: teplý typ, pleť slonovinová, broskvová nebo zlatobéžová, rty sytě červené, oči blankytně modré, zelené nebo oříškové, vlasy červenožluté, tmavě hnědé, kaštanové, opaluje se hůře. Podzimním typům sluší nejvíce jasně červená.

Zima: studený typ, pleť bílá nebo olivová, rty červené s modrým podtónem, oči černohnědé, šedé, tmavě modré nebo šedofialové, vlasy tmavě hnědé, černohnědé, havraní s modrým nádechem, opaluje se rychle do olivově hnědé barvy. Nejlépe budete vypadat v jasně modré.