Věra: Boj s nadváhou jsem vyhrála

Cambridge Weight Plan
**Červené šaty a kalhoty velikosti 56 - moje kdysi nejoblíbenější oblečení, pod kterým jsem ukrývala svá kila. Když jsem si je nedávno oblékla, uvědomila jsem si teprve pořádně, jak veliká jsem předtím byla a jak obtížné pro mě byly i běžné věci.**
Příběhy Komerční sdělení 12. října 2012

Celý život se potýkám s nadváhou, vyzkoušela jsem snad všechny diety. Přinesly úbytek pár kil, ale také jejich rychlý návrat plus několik dalších navíc.

Loni v květnu se moje dcera setkala s Cambridge Diet. Po přečtení všech možných materiálů přišla s tím, že mi tento program určitě pomůže. Jen si nebyla jistá, že já to vydržím...

Přes své pochyby se kvůli mně stala Certifikovanou poradkyní Cambridge Weight Plan a zároveň mojí osobní poradkyní a podporou po celou dobu programu. A od té doby pomohla už několika dalším lidem, kteří s nadváhou bojovali.

Dnes mohu s čistým svědomím říct, že v květnu 2011 se začal měnit celý můj život. Nejenže jsem celý program vydržela, ale produkty, hlavně polévky, jsem si zamilovala. Kromě polévek jsem mohla vybírat ze sladkých koktejlů, ovesných kaší a tyčinek. No, a když na mě přišly chutě, mohla jsem si jídelníček zpestřit Cambridge zeleninovým vývarem. Produkty Cambridge Diet jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR, což pro mě bylo zárukou spolehlivosti a kvality.


Čím to, že to kila vzdala?

cambridge

Celá sada Cambridge Weight Plan. Vybírat můžete z různě ochucených tyčinek, polévek, ovesných kaší a sladkých koktejlů.

Cambridge Weight Plan je přesně stanovený program, který je nutné dodržovat pod dohledem Certifikovaného poradce. Po celou dobu jste pod jeho kontrolou, je vám vždy k dispozici a hlavně - můžete se na něho spolehnout.

Pravidelně se přitom dochází do Cambridge centra. Ze své zkušenosti mohu říct, že i to je důležité. Po každé takové návštěvě jsem byla z výsledků nadšenější a sama se sebou spokojenější. A odcházela jsem s úsměvem a taky s motivací pokračovat dál.


Zdraví jásá

A jak na takovou změnu reagoval můj zdravotní stav? Dřív jsem trpěla zácpou, vyšší tučností jater a vysokým krevním tlakem. Ke všemu mám problémy se spánkovou apnoe – musím spát s přístrojem, který hlídá, abych ve spánku správně dýchala. S tolika kily navíc je to všechno samozřejmě ještě obtížnější...

Prvním úspěchem bylo, když mi lékařka vysadila léky na krevní tlak. To jsem byla o prvních 15 kilo lehčí. Další úspěch: při pravidelné kontrole ve spánkové laboratoři (to už jsem zhubla 35 kg) jsem měla tak dobré výsledky, že v budoucnosti zřejmě nebudu přístroj potřebovat. Teď je říjen 2012 a já spím s přístrojem pouze čtyři hodiny a se sníženou frekvencí.


Cambridge

**Takto jsem vypadala po shozených 42 kilogramech během skvělého dne, který jsem dostala jako odměnu od majitelky CWP Česká republika paní Janebové. Úžasný den, který jsem mohla prožít v Praze se zástupkyněmi Cambridge Weight Plan. Cítila jsem se jako skutečná Pretty Woman!**

Moc děkuju!

A jak to celé dopadlo? Po desetiměsíčním programu jsem o 42 kg lehčí a o 100 % šťastnější. Poprvé ve svém životě jsem si dovolila koupit rifle a cítím se znovu přitažlivá. Stala se ze mě opět sebevědomá žena, která má dobrou náladu a chuť do života.


Cambridge Weight Plan

**Červené šaty a kalhoty velikosti 56 - moje kdysi nejoblíbenější oblečení, pod kterým jsem ukrývala svá kila. Když jsem si je nedávno oblékla, uvědomila jsem si teprve pořádně, jak veliká jsem předtím byla a jak obtížné pro mě byly i běžné věci.**

Konečně si užívám všeho, co mi bylo kvůli vysoké nadváze odepřeno. Chodím do přírody, baví mě nakupování a především ten báječný pocit, že se nemusím skrývat pod oblečením XXXL. Přestala jsem funět do schodů. A manžel je z mé změny nadšený!

Díky Cambridge Diet se nestydím za to, jak vypadám, ale jsem hrdá na to, co jsem dokázala!

WWW.CAMBRIDGE-DIET.CZ

nové

ÚŽASNÝ "HUBNOUCÍ" HATTRICK (zleva): Věra před zahájením programu na dovolené (květen 2011), po shozených 42 kilech v lednu 2012 a v září 2012, kdy si svoji váhu stále drží.

Foto: Cambridge Weight Plan