VODNÁŘ: Byt plný originality

Jak si zařídit domov podle zvěrokruhu 6. března 2012

Jako představitelka toho nejvzdušnějšího znamení vyžadujete spoustu volného prostoru pro pocit lehkosti a svobody.

Narodila jste se od 21.1. do 19.2.

Vidíte vše jinak než ostatní, s neutuchajícím nadšením dokážete vnímat i to, co jiná znamení ani nepostřehnou.

Ráda se družíte, jste skvělou společnicí a návštěvy jsou ve vašem příbytku vždy vítané. Rodina a přátelé si u vás doslova podávají dveře, dominantou vaše bytu by měl být proto velký stůl s mnoha židlemi.

Váš styl není vyhraněný. Tvary mohou být jak oblé, tak hranaté, s ničím si příliš nelámete hlavu, tedy ani s designem svého bytu. Máte ale ráda přírodní motivy a materiály.

Máte slabost pro techniku, a tak u vás nechybí několik nejmodernějších vychytávek. A to včetně dokonale vybavené kuchyně, protože velmi ráda vaříte.

Další důležitou součástí vašeho bytu je pracovna, kam se musí vejít především počítač a velký pracovní stůl na haldy lejster a poznámek. Nechybí ani pohodlná pohovka, na které sníte, rozmýšlíte a odpočíváte.

  • Orientace: Potřebujete dostatek světla, v šeru býváte podrážděná. Vyhovuje vám proto východní a jižní strana. A nezbytností je silné a výrazné nasvícení zejména v pracovních částech bytu.
  • Barvy: Přímo vyhledáváte tlumené odstíny šedi, magickou fialovou a kovově modrou, které podporují vaše originální nápady.

nábytek

Bez pracovny se neobejdete

foto: