Velikonoční zeleninový vývar

Hody hody doprovody! 23. března 2012

Tenhle svěží vývar vás nejen nasytí, ale taky zahrne vitaminy.

Potřebujete:

100 g mrkve

100 g celeru

100 g petržele

1 cibuli

2 vejce

sůl

pepř

Postup:

  1. Do studené vody dejte vařit očištěnou, na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu. Osolte, opepřete a vařte do měkka. Přidejte trošku kudrnky.

  2. Když polévka chladne, pomalu zašlehejte dvě vejce.



Ochutnejte další velikonoční recepty šéfkuchaře U Schnellů!

Logo Restaurace a hotel U Schnellů

Na vaši návštěvu se těší

HOTEL & RESTAURACE U SCHNELLŮ

Tomášská 2/27

118 00 Praha 1

Telefon: +420 257 531 037

Více na www.uschnellu.cz.



Zároveň se můžete zapojit do soutěže o poukaz do hotelu a restaurace U Schnellů v sekci Soutěže.