Radka (43): Mírné rozpaky rychle zmizely!

Proměny s Avonem 5. prosince 2012

Radka přijela s plánem nechat se při proměně hýčkat a vylepšit si sebevědomí. Obě přání jsou pro tým proměny výzvou!

Radka pracuje jako účetní, a když dostala od nás za úkol spočítat další členy své rodiny, vyšlo jí číslo dvě. Patří do ní manžel Jiří a dcera Michaela. Když si chce od sčítání odpočinout, vyrazí Radka za sportem, nebo za kulturou. Také si ráda vyčistí hlavu při procházkách, kdy se kochá přírodními krásami.

Líčení: zvětšíme rty

Vizážista Pavel pochválil kvalitu Radčiny pleti, která nepotřebuje výraznou korekci. Proto smíchal krém s make-upem, potom tvář lehce přepudroval a dodal jí zdravou barvu pomocí tvářenky.

„Při líčení očí jsem míchal hnědé tóny, matné barvy se třpytivými, což oko pěkně ´otevře´. Radka má hezký tvar obočí, který jsem jen lehce dokreslil pomocí tužky,“ ukazuje Pavel. S tužkou také pracoval při líčení rtů. „Rty jsem opticky zvětšil tak, že jsem nakreslil konturu nad hranicí rtů, pak jsem použil lesk, který také násobí objem.“

Vlasy: zesvětlení omladí

Kadeřnice se rozhodla původní velmi tmavý odstín zesvětlit o tři tóny, potom použila zlatohnědou barvu, která působí jemně a mladistvě. „Při stříhání jsem zvolila mikádo, protože působí vzdušně a má větší šmrnc než delší vlasy,“ prozrazuje odbornice.

Oblečení: módy se nebojíme

Radka přiznala, že jejímu šatníku vládnou sportovní modely. Ale pokud si chce pomocí oblečení zvednout sebevědomí, měla by přidat i pár elegantnějších kousků. „Módy se nemusíte bát, když víte, co vám sluší,“ slibuje stylistka Lenka.

Retro sukně

Nestíháme zírat, co udělá sukně, zvlášť když má výrazný styl. „Retro vzor pak stačí doladit jednoduššími kousky, které vypíchnou jeho jedinečnost,“ popisuje stylista Lenka a dodává: „Pokud se bojíte výrazných barev, sáhněte po odstínech šedé, nebo barvě lila.“

Co na to Radka: „Hezké a pohodlné!“

  • Rolák + šperk, Fornarina, 3200 Kč, kozačky, Deichmann, 799 Kč, sukně, Marks&Spencer, 1299 Kč

Opravdový glamour

„Černé klasické šaty by neměly chybět v šatníku žádné ženy,“ školí nás stylistka Lenka. A pak už jen vzdycháme nad zelenou kožešinovou štolou, kterou doladila rukavičkami. To je opravdový glamour! „Aby celkový dojem nebyl příliš temný, punčochy jsou ve fialové barvě. Mohly by být ale také klasičtější, tělové,“ dodává Lenka.

Co na to Radka: „Za takovou krásu svůj sportovní styl ráda vyměním!“

  • Šaty, Tiqe-Petra Balvínová, 6500 Kč, kožešina, Van Graaf, 7200 Kč, punčochy, H&M, 129 Kč, rukavičky, H&M, 699 Kč, boty, Debenhams, 1690 Kč

Odvaha nakonec

„S odvahou do toho a půl je hotovo,“ říká Lenka a podává Radce červené kalhoty. Ladí se stejně nepřehlédnutelným vzorem trička. Pohodlný, a přitom originální outfit!

Co na to Radka: „Mírné rozpaky rychle zmizely. Cítím se skvěle!“

  • Kalhoty, Van Graaf-Laurél, 6799 Kč, tričko s dlouhým rukávem, Gerry Weber, 1990 Kč, pončo (pouze na 1 fotce), Olsen, 2750 Kč, boty, Debenhams, 1690 Kč

Jak to dopadlo?

„Bylo to super. Myslím, že by si takové hýčkání zasloužila každá žena!“

spojene
foto:
spojené
foto: