Chefblog.cz – nahlédněte do královsví gastronomie!

Vaření a recepty 1. června 2015

Nový kulinární web o vaření plný tipů, návodů a článků o veškerém dění ve světě gastronomie byl právě vypuštěn do světa.

Zajímavý obsah formou blogu je určen všem milovníkům dobrého jídla, kteří rádi vyhledávají nové recepty, aktuality a zajímají se o připravované „foodies“ akce. Pro návštěvníky blogu jsou zde také přichystané speciální soutěže a recepty z kurzů školy vaření Chefparade.

Chefblog.cz vás nechá nahlédnout do zákulisí školy vaření, včetně všech souvisejících projektů, kterými jsou například Chefparade Foodtruck, nebo festival jídla a pití Foodparade.

Přátelská forma blogu, jehož obsah tvoří zkušené food blogerky Jana Chotová a Jarmila Červená, má za cíl spojit všechny nadšence dobrého jídla, budovat komunitu a dát šanci všem food blogerům a dalším lidem, kteří mají na toto obsáhlé téma co říct. „O jídle můžeme mluvit hodiny, baví nás vymýšlet a zkoušet nové recepty, proto přišel nápad s receptovým webem v oblíbené formě blogu, který je jedním z dalších projektů školy vaření Chefparade.“ dodávají hlavní autorky.