Grilování pro gurmány

Vaření a recepty 29. června 2015

Příjďte si ve středu, 1. července od 10 hod vyzkoušet LotusGrill indoor grilovací kurz, který nově připravila škola vaření Chefparade. Vyzkoušíte si výrobu pravé domácí salsicci, zjistíte, jak správně ogrilovat italskou tagliatu nebo ananas. Kurz indoor grilování povede šéfkuchař školy vaření Chefparade Radek Jakubec.

Grilovat se bude na bezkouřových grilech na dřevěné uhlí LotusGrill které je připraveny ke grilování během 2-3 minut a spotřebují jen 150 g uhlí na 1 hodinu grilování. Grilovat s ním tak můžete i na balkoně nebo v parku, aniž byste obtěžovali okolí kouřem. Bezkouřové grily LotusGrill nově můžete zakoupit v Chefshopu.

A protože 1. července už jsou prázdniny, přiveďte si na kurz klidně i vaše děti, o které se vám během kurzu vaření rádi postaráme.

Škola Chefparade pro vás připravila na červenec i další zajímavé kurzy. Jejich nabídku najdete zde

VYBRALI JSME PRO VÁS:

Pro děti

Malí Italové: Caprese, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti, Ovocný mix koktejl

Cupcakes pro děti: Zdobení cupcakes
krémy, ovocem, čokoládou, ozdobami, Potahování cupcakes, Příprava těsta na cupcakes dle šikovnosti dětí


Pro dospělé

To nejlepší z Asie:Letní závitky, Nasi Goreng 
tradiční indonéská smažená rýže, Červené kari s jasmínovou rýží, Sladké sushi

Grilování s grily Napoleon: Argentinská roštěná, Grilovaná zelenina, Jehněčí hřebínky, Krkovice na grilu
s domácí BBQ omáčkou, Pražma královská na grilu