Tři raw delikatesy, které vás v létě ochladí

Vaření a recepty 28. 7. 2016

Čerstvá strava je pro léto ideální, ale připravovat pořád stejné saláty může rychle omrzet. Máme pro vás proto inspiraci, jak si jídelníček obměnit a ozvláštnit o nové, čerstvé a chutné recepty z raw kuchyně. Jsou nejen neskutečně dobré a nápadité, ale také snadné a lehce stravitelné. Vzhledem k tomu, že se tepelně neupravují, navíc dodají tělu živiny, které se během normální přípravy ztrácejí.

hraskovy krem
foto:

Hráškový krém

Suroviny: • 6 hrnků mraženého hrášku • 1 lžíce světlé pasty miso • hrnek nasekané jarní cibulky • 1/2 vymačkaného pomeranče • sůl a pepř dle chuti • stroužek česneku • 3-4 hrnky vody dle hustoty • kopr dle chuti (nemusí být)

Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte. Vznikne tak dokonalý hráškový krém.