Těstovinový týden: Fusilli s chřestem a krabím masem

Vaření a recepty 25. ledna 2014

Chřest a krabí maso se sice mohou jevit jako trošku krkolomná kombinace, ale věřte nám, že je to naopak kombinace velmi chutná!

Potřebujete:

500 g těstovin fusilli

svazek zeleného chřestu

2 šalotky

40 g másla

2 lžíce olivového oleje

150 g krabího masa

2 lžíce rybího vývaru

10 ml smetany

sůl

Postup:

  1. Chřest povařte ve slané vodě 5–10 minut. Na oleji a másle v pánvi zpěňte nakrájenou šalotku, přidejte kousky povařeného chřestu, kousky krabího masa, přelijte smetanou, vývarem a vše opatrně promíchejte.

  2. Směs krátce prohřejte a smíchejte ji s těstovinami uvařenými ve slané vodě.