Kurz vaření s Gurmetem: Španělská kuchyně

Vaření a recepty 5. října 2017

Španělská kuchyně je mimořádně inspirativní. Pojďte se s námi naučit připravovat chuťovky zvané tapas i národní klasiku v podobě legendární paelly či nakládaného králíka.

Kdy: v pátek 20. 10. 2017 od 16 do 20 hod.

Kde: Chefparade Studio Holešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6

Výhodná cena: 1490 Kč

Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy

Kurz vaření s Gurmetem: Španělská kuchyně
Každý účastník kurzu dostane kvalitní zástěru s logem Gurmet v hodnotě 449 Kč (vyrobenou ve Francii).

Naučíte se:

» KLOBÁSU CHORIZO S CIBULKAMI, VAŘENOU VE VÍNĚ

» BRAMBOROVO-MOZZARELLOVÉ KROKETY

» PAELLU S KUŘECÍM MASEM, KREVETAMI A SLÁVKAMI

» CONEJO ESCABECHADO – NAKLÁDANÉHO KRÁLÍKA NADIVOKO SE ZELENINOU, ČESNEKEM A BYLINKAMI

» PATATAS BRAVAS – BRAMBORY V PIKANTNÍ RAJČATOVÉ OMÁČCE

» FLAN CARAMEL – TRADIČNÍ ŠPANĚLSKÝ DEZERT

KURZ POŘÁDÁME VE SPOLUPRÁCI A ZA PODPORY ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.

Kurz lze také darovat - na www.igurmet.cz/kurzy je ke stažení dárkový certifikát.

Kurz vaření s Gurmetem: Španělská kuchyně