Čerství hvězdní padesátníci: nějak nám ti kluci zestárli...

Zábava 14. listopadu 2012

Zavzpomínejte na naše idoly, když jim bylo kolem dvaceti, a podívejte se, co s nimi provedl letící čas. Zatímco my nestárneme, oni nám trošku přibrali a proplešatěli :-)

Matthew Broderick trochu přibral

V polovině osmdesátek se začal prosazovat v rolích sympatických smolařů a jeho klukovská nesmělost platila v kinech hlavně na dámskou část osazenstva. Okouzlil i populární herečku Sarah Jessicu Parker, kterou si vzal za manželku. Asi je také dobrá kuchařka, protože po jejím boku trochu zblahobytněl.

Herci 9
foto:
Herci 10
foto:

Ve filmu Jestřábí žena byl opravdové jehňátko, že?

Tommy Lee nevyměkl

Jednou rocker, navždy rocker! Drsňáci přitahují spoustu žen, na věku nezáleží. Tommy (na fotce kapely Mötley Crüe druhý zleva) si v průběhu let „vylepšil“ vzhled tetováním. Všechny jeho bývalky, ač se k nim choval hrozně, pro něj mají stále slabost. Proč asi?

Herci 4
foto:
Herci 6
foto:

Tom Cruise zůstal klukem

Mladík s úsměvem výrazně vylepšeným od dentisty nosil džíny a dostával první vedlejší role v romantických filmech. Jak vidíte, džínovinu má v oblibě pořád a vypadá dobře. Aspoň malou náplastí na rozvod s Katie Holmes je aktuální roční výdělek 25 milionů dolarů.

Herci 12
foto:
Herci 5
foto:

Připomeňte si, jak se z něj ženám podlamovaly nohy v Top Gunu:

Ralph Fiennes pořád dojímá

Pomoc! Letící roky poněkud vyplašily Ralphovu kštici, dala se na ústup. Ale kouzlo jeho hlubokého pohledu zůstalo. Pokud vás zajímá, kde je možné Ralpha potkat, žije právě v Londýně. Ale prý se romanticky stýká s lady Amandou Harlech. Svůj titul vyvdala, ale už je rozvedená.

Herci 2
foto:
Herci 7
foto:

Něco pro romantičky: Ralph jako hrdina filmu Na Větrné hůrce z roku 1992:

Jon Bon Jovi věrně s vlasy

Kampak se podělo to háro vylepšené trvalou? No ale vlasů má evidentně pořád na rozdávání. Jon odložil do skříně hadí sáčko a změnil se ve vzorného čtyřnásobného tátu. Místo mejdanů pořádá charitativní koncerty, naposled pro oběti hurikánu Sandy.

Herci 8
foto:
Herci 11
foto:

Jim Carrey se šklebí stejně

Ten chlap snad nestárne! A to přitom jeho mimické svaly dostávají pořádně zabrat! Smích asi opravdu omlazuje. Ale možná na tom mají zásluhu mladé milenky. Nedávno nahradil ruskou přítelkyni, 23letou Anastasii, novou známostí, které je dvacet...

Herci 3
foto:
Herci 1
foto:

A tady připomínka Jima z roku 1994. Akorát že ho v Masce vlastně moc neuvidíte :-)

Vlasta 46/2012

Pobavily vás naše vzpomínky? Spoustu další zábavy a informací nejen o mužích najdete v nové Vlastě.