Neuvĕřitelné!Tahle žena shodila za 10 měsíců 109 kilo!

Zábava 14. prosince 2012

Jednatřicetiletá Claire Alsop se stala britskou dietářkou roku. Dokázala se během deseti měsíců dostat ze 173 kilogramů na neuvěřitelných 64 kilo.

Tenhle neskutečný skok dokázala jen díky úpravě stravy a přísné sebekontrole. A musela být opravdu hodně silná, protože dvojnásobná matka se živí výrobou dortů a koláčů.

Claire nabrala nejvíc po porodu a ve třiceti už měla vážné zdravotní problémy. „U své práce hodně stojím, ale po deseti minutách jsem měla strašné bolesti zad. A začala jsem se bát – co když umřu a neuvidím svoje děti vyrůstat a nedožiju se ani vnoučat…?“

Zkoušela nejrůznější diety a přihlásila se do klubu lidí, kteří chtěli zhubnout. Zcela změnila svůj denní rytmus. Dřív většinou vůbec nesnídala, dopoledne zhltla maximálně čokoládu, sušenky nebo chipsy.

K obědu si dala sendvič, brambůrky a zase čokoládu. Jinak přes den samozřejmě stále ochutnávala své koláčky a dorty. K večeři si dopřávala pořádný burger a před spaním často došlo ještě jednou na koláče a zmrzlinu nebo opět na Claiřinu oblíbenou čokoládu.

alsop

I když stálo nové Claiřino oblečení hromadu peněz, sekne jí to výrazně víc než předtím, že?

foto:

Žádné extrémní hladovění

A dnes? Pravidelně snídá, nejčastěji suchary se sýrem. Dopoledne si dá nízkotučný jogurt a k obědu třeba kuřecí prsa či šunku. Během dopoledne jí ovoce, odpoledne pak zeleninu. K večeři nejčastěji rybu.

A když ji honí mlsná, dá si maximálně ovoce nebo light čokoládu. Zjistila ale také, že si nemusí odpírat oblíbená jídla, jen to chce jinou úpravu.

„Miluji steaky, dušená masa, zapékané maso, cokoliv s bramborami… Jím je dál, ale připravuji je jinak.“

Jen úprava jídel by ale nestačila, Claire začala i běhat a nakonec se dokonce zúčastnila desetikilometrového závodu. Nejvíc peněz na celé dietě tak prý padlo na kompletní obnovu šatníku. Inspirace pro rok 2013, co tomu říkáte?