To jsme my. A píšeme pro VÁS.

Zábava 19. března 2012

Pohádky končí svatbou a „žili spolu šťastně až do smrti, a jestli neumřeli, žijí dodnes“. Zazvonil zvonec. Jenže v reálném životě to tak prostě nebývá.

Zajímá vás, jak to bylo dál se Sněhurkou, Popelkou a Zlatovláskou? Pojďme si o tom povídat…

Princezna nejspíš porodila děti. Ty už dnes asi míří směr pubertální bouře hormonů, jestli už ovšem z rodného hnízda nevylétly do vlastních pohádek.

Princovi přibyla kila, ubyly vlasy a tak nějak si nevšiml, že z původní pohádky se stal dost jiný žánr. Anebo si toho všiml a vyděšeně zdrhl zkusit kariéru v úplně jiné báchorce.

I princezně přibylo pár kil a taky pár vrásek. Už se (doufejme) rozumně smířila s tím, že diblíkovské časy jsou ty tam a že je potřeba důstojně se přehrát do rolí královen, pro které už čekání na prince na bílém koni není leitmotivem života.

A že život není pohádka.

Vítejte ve světě Zoufalých manželek!

Který ovšem nemusí být tak zoufalý, protože tohle je náš vesmír a naše pravidla!

Gratulujeme vám, dospěla jste do věku, kdy už se nemusíte podřizovat ostatním, otrocky následovat módní trendy, pobíhat kolem malých dětí a dělat jim taxikáře a bankomat.

Přidělte si ve svém životě hlavní roli. Vzdělávejte se, pečujte o sebe, sdílejte s kamarádkami, věnujte se svým koníčkům, tvořte, poznávejte a milujte. Sebe především!

Protože každá máme svůj příběh.

A první web pro ženy nad čtyřicet VLASTA.CZ ho bude vyprávět s vámi.

Jak?

Nehodláme křečovitě vracet čas, hodláme ho přirozeně zpomalit, občas si ho troufneme i téměř zastavit. Razantní plastiky jsou pasé, světem se šíří trend „new new face“, tedy drobné estetické korekce, které zařídí, že vypadáte, jako byste se báječně vyspala. Nebo čerstvě zamilovala.

Nebudeme vás trápit „zaručenými“ drastickými dietami. Někdy stačí třeba pět kilo dolů, najít si pohyb, který vás bude bavit, narovnat se, zatáhnout břicho, umět si vybrat správné „maskovací“ oblečení, padnoucí prádlo…

A umět se chovat. Hlavně sama k sobě.

My vám v tom pomůžeme.

Vlasta.cz písmenka