Kam se poděly hvězdy z Hříšného tance?

Zábava 10. května 2012

Role v trháku Dirty Dancing jim navždycky změnila život. Některým k lepšímu, jiným naopak. Proč se představitelka Penny moc neukazuje na veřejnosti a na co zemřel fešák Robbie?

Jennifer Grey: Ve stínu Baby

Role: Frances „Baby“ Housemanová

jenny
jennifer grey

Nikdy se jí nepodařilo Baby setřást, herečka Jennifer Grey (52) už žádnou další výraznou roli nezískala.

V soukromém životě dlouho hledala klidné zázemí. Dvakrát se zasnoubila s velkými hvězdami - měla si brát Matthew Brodericka, potom dokonce Johnnyho Deppa. Oba vztahy se ale rozpadly. Nakonec se v roce 2001 provdala za vlivného muže Hollywoodu Clarka Gregga, porodila dceru Stellu a víceméně zůstala ženou v domácnosti.

V posledních letech na sebe upozornila jen účastí v soutěži Dancing with the stars (u nás StarDance), kde neustále štkala při vzpomínkách na Patricka Swayzeho.

Patrick Swayze: Oběť vlastních démonů

Role: tanečník Johnny Castle

patrik
patrick swayze

V době natáčení filmu (1987) už měl za sebou několik menších rolí, ale tahle ho doslova katapultovala na výsluní slávy. Vzpomínal na ni docela rád, protože později přišel ještě jeden film, který pak z duše nesnášel – Duch s Demi Mooreovou.

Patrick těžce nesl spory v rodině i vlastní neúspěch, svoji kariéru si přece jen představoval jinak. Tíhl k alkoholu a nasával víc a víc. Pod jeho vlivem měl i leteckou nehodu, kterou přežil jen se štěstím. Přivolaní záchranáři konstatovali, že „ze zraněného pilota neuvěřitelně táhlo“.

Jeho žena Lisa Niemi se ho prý opilého bála a utíkala od něj. Nakonec mu ale v boji s alkoholem pomohla a stála při něm až do posledních okamžiků, kdy 14. září 2009 zemřel na rakovinu slinivky.

Cynthia Rhodes: Žena v domácnosti na plný úvazek

Role: tanečnice Penny Johnson

Penny 1
Penny 2

Vystudovaná tanečnice a herečka Cynthia nemá ráda, když se jí lidé neustále ptají, jestli je to ONA. Rozhodla se totiž vést klidný život maminky na plný úvazek v rodném státě Illinois.

Zpěvákovi Richardu Marxovi, kterého si vzala v roce 1981, porodila na začátku devadesátých let tři syny. Z branže se vzdálila a rodinu živí manžel, který kromě zpívání také komponuje filmovou hudbu a provozuje vlastní nahrávací studio.

Podívejte se na klip Richardovy písně Don´t mean nothin´, díky němuž se manželé seznámili:

Která herečka z Hříšného tance ještě zůstala v domácnosti a kteří další dva herci (vedle Patricka Swayzeho) prohráli svůj boj se závislostí a rakovinou? Dozvíte se ZDE na našem partnerském webu Kafe.cz spolu s komentáři jeho šéfredaktorky Jany „Divizny“ Divišové.