Největší deviza dneška? Sexy zadek!

Zábava 20. června 2013

Ach, mít tak sexy kulaťoučké pozadí jako Brazilky, za to by mnohé z nás skoro vraždily... Nuže zanechte myšlenek na cestu zločinu, prdelku jako ze žurnálu si můžete pořídit i bez rizika vězení. Stačí obléknout ty správné kalhoty.

Poprsí už díky nejrůznějším vychytávkám dokážeme celkem zkrotit. Tu malinko ubereme, tu zas něco přidáme, hlavně pěkně podepřít a vyzdvihnout.

Stačí se však před zrcadlem otočit a většinu z nás bere děs. Podle průzkumů je více než 85 % žen nespokojených se svým pozadím! Velký, malý, placatý či povislý, každá na svém zadku něco vidí. A víte co? Není špatného zadku, ale jen špatně padnoucích kalhot!

Zázračné nohavice

„Dělají mi děsný zadek!“ zní snad nejběžnější věta ze zkušebních kabin. Je to jeden z nejčastějších důvodů, proč kalhoty putují jedny po druhých zpátky do regálů. Teď se ovšem objevilo něco, co starosti s pozadím bezpečně upozadí.

Návrháři konečně objevili způsob, jak všem ženám dopomoci k vysněným křivkám. V obchodech se začínají objevovat modely, které mají v názvu ono z podprsenek dobře známé PUSH-UP, v překladu „zvedni“.

A přesně to udělají tyhle kalhoty i s vaším pozadím – zpevní ho do pěkně kulatého tvaru a podrží tak, aby na něj gravitace nemohla!

Tajemství pěkného pozadí

Trik je ve střihu, samozřejmě. Ale nejenom. Polovinou tajemství úspěchu je strečová tkanina, která vás hezky obepne a vymodeluje boky a zpevní stehna. Jak ale všechnu tu masu zakulatit a posadit výš?

V 19. století nosily ženy pod sukní honzíky. Dnes už by takové těžkopádnosti s sebou sotva někdo vláčel. Trik je povolen, ale musí být rafinovaný. Šikovně zvolené linie umí některá místa zdůraznit, a jiná naopak potlačit.

Švy na strategických místech dokážou hotové zázraky. Vytvoří pěkný sexy tvar a celou partii zadečku pěkně vyzdvihnou. Některé modely jsou prošpikované silikonovými páskami a membránami, jiné mají na vnitřní straně dokonce jakési nafukovací kapsy, které podle potřeby přidávají zadní partii na objemu.

Materiály, z nichž jsou kalhoty šité, jsou navíc v některých případech ještě vylepšené o bylinné extrakty, například z oliv nebo z aloe vera, takže zároveň pečují i o pokožku. Jiné jsou napuštěné zeštíhlujícími látkami.

Podobně existují i džíny antibakteriální, které za svůj čistý vzhled vděčí částicím stříbra, či dokonce kalhoty, které zlepšují krevní oběh. Do těch výrobce aplikoval biokeramické vlákno, které působí na infračervené záření lidského těla, stimuluje oběhový systém a posiluje metabolismus.

Jiní výrobci zas nabízejí džíny s kofeinem, které masírují nohy a působí proti celulitidě. Panejo!

džíny 1

Tak co, vyzkoušela byste pop-up džíny?

foto:

Gas Pop-Up džíny umí trik

který přidá na objemu přesně tam, kde je třeba. Ten tkví ve dvou anatomicky tvarovaných vycpávkách z nealergenního materiálu, které se vloží do vnitřních kapsiček na pozadí a dotvoří jeho perfektní křivku. Britští návrháři dělí zadečky podle tvaru

  • Rajče (45 % žen) je pozadí baculaté a nepříliš pevné.
  • Brambora (30 % žen) je širší pozadí a ne zrovna foremné.
  • Hruška (15 % žen) znamená výrazně širší pozadí než horní část těla.
  • Nektarinka (10 % žen) je zadeček kulatý, plný a pevný, o kterém sní každá žena.

Vivat věda!

Konečně se i my všechny, jež jsme nepřišly na svět pod brazilským sluncem, můžeme pyšnit dokonalou symetrií hýžďových partií. A to aniž bychom se mučily hodiny ve fitness centru. Málokterá má postavu jako modelky z titulek módních magazínů. Díky bohu (nebo spíš vědě), že je tu oblečení, které vykouzlí žádanou siluetu.

Můžete se vsadit, že okolí si vašeho nového pevně stavěného sexy pozadí okamžitě všimne. No ovšem, abychom byli spravedliví, nesmíme opomenout faktor zdraví. Cvičíme přece nejen kvůli žádoucím mužským pohledům, ale hlavně proto, abychom se cítily lépe a byly ve formě. Takže do toho fitka stejně zaběhněte!

Vlasta 25/2013 2

Co si o kalhotách, které umí nadzvednout zadek, a udělat ho tak víc sexy, myslí naše celebrity? Přečtěte si v nové Vlastě 25/2013.