Mattoni Koktejl Festival osvěží i letos

 Mattoni Koktejl Festival
Mattoni Koktejl Festival
Zábava Komerční sdělení 18. června 2014

Minerální voda Mattoni připravila i letos pro všechny milovníky zdravého životního stylu, dobrého pití a hudby skvělou zábavu a oslavu života v podobě Mattoni Koktejl Festivalu.

Ojedinělý večer, který proběhne v neděli 22. června od 20:00 v samotném srdci Prahy na Václavském náměstí, v sobě spojí tu nejlepší hudbu a nejlepší nealkoholické koktejly. Své největší hity zde zahrají špičky české a slovenské hudební scény, například Vojta Dyk & B-Side Band, Chinaski, MIG 21, Ewa Farna, Miro Žbirka, Portless, No Name nebo Debbi a Lipo. Akce bude jako správná oslava pro všechny návštěvníky zdarma.

Kdo nebude moci dorazit na Václavské náměstí, bude mít možnost být na Mattoni Koktejl Festivalu alespoň zprostředkovaně - díky přímému přenosu na TV Nova.

Koktejl Mat & Toni

Nedílnou součástí hudebně koktejlového večírku bude také představení nejlepších světových finalistů Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů - Mattoni Grand Drink, které proběhne přímo před zraky diváků na Václavském náměstí. Celou akci bude moderovat Leoš Mareš společně se Zorou Hejdovou.

Sobotní semifinále Mattoni Grand Drink se uskuteční v Hotelu Ambassador na Václavském náměstí od 10:00 a je také volně přístupné veřejnosti. Sejdou se na něm barmani z celého světa, aby před zraky přítomných diváků a poroty namíchali nejlepší koktejly a představili nejnovější trendy moderní mixologie.

Za Českou republiku bude o titul Mistra světa bojovat barman Milan Zaleš s koktejlem Mattoni Summer Lemonade 2014, v němž s minerální vodou Mattoni kombinuje marmeládu z pomela, bezinky nebo zázvor. Drink v souladu s podstatou soutěže Mattoni Grand Drink vychází ze zásad moderního a zdravého životního stylu a je nízkokalorický. V loňském roce v soutěži zvítězil s drinkem Walu Forever Young český barman Achim Šipl.

Koktejl Sharp Voice

Mattoni Koktejl Festival je esencí toho nejlepšího z hudby, pití i zábavy - na jednom pódiu se sejdou špičky české a slovenské hudební scény, které zahrají své nejlepší a nejoblíbenější písně. A také se tu sejde špička světového barmanského světa, aby se utkala o titul Mistra světa v míchání nealkoholických drinků.

Soutěž Mattoni Grand Drink má šestnáctiletou tradici, tento rok proběhne již počtvrté pod hlavičkou Mezinárodního mistrovství světa pod záštitou České i Světové barmanské asociace. V rámci Mattoni Grand Drink se společnost Mattoni snaží podporovat zdravý životní styl, v němž zábava nerovná se alkohol. Všechny koktejly jsou nízkokalorické a měly by také přinášet inovativní přístup k tvorbě drinků. Možnost poznat nejnovější trendy z oblasti barů a koktejlů má díky Mattoni Grand Drink nejen odborná veřejnost, ale také běžný zákazník.

Tip redakce

Partnery akce Mattoni Koktejl Festival jsou Česká barmanská asociace, Světová barmanská asociace, TV Nova a Praha 1.