Vyhrajte vouchery do restaurací SUBWAY®

Zábava 21. září 2014

Soutěžte s námi a vyhrajte 1 ze 3 voucherů na čerstvé sendviče pro opravdové gurmány do restaurací SUBWAY® v hodnotě 500 Kč!

Toho, kdo si pod slovem fast food představuje jídlo přetékající tuky, asi překvapíme. Zkuste ochutnat sendviče SUBWAY® a zjistíte, že vůbec neohrozí vaši postavu. Největší sendvičový řetězec na světě vám nabízí bohatý výběr toho nejlahodnějšího a nejčerstvějšího. V restauraci SUBWAY® nejste limitováni omezenou nabídkou. Stačí si jen vybrat z široké nabídky ingrediencí a nakombinovat si je dle své chuti. Vaší kreativitě se meze nekladou. Nemačkejte se v restauraci při čekání na odpolední menu, ale objednejte si v SUBWAY® dle vaší chuti. Sedněte si třeba v parku do trávy a vychutnejte si božský mix toho nejlahodnějšího.

Vybrat si můžete z mnoha druhů čerstvé a křupavé zeleniny, delikátních mas, sýrů, omáček a z pěti variant čerstvě upečeného chleba, který se vám bude rozplývat na jazyku. Máte chuť na sendvič s teplou náplní? Během chvilky bude pro vás přesně takový připravený. Pokud si přece jenom hlídáte svou váhu a preferujete nízkokalorickou stravu, sáhněte po sendviči, který má méně než 6 g tuku. I když jsou restaurace SUBWAY® rájem chutí a ten se bez řádného sendviče neobejde, občas se najde někdo, kdo na chléb zrovna nemá chuť. V tomto případě máme pro vás řešení – vyberte si ze salátových variací nebo si nechte své oblíbené ingredience zabalit do wrapu.

Koncept SUBWAY® si zakládá na tom, aby suroviny byly co nejčerstvější. Proto i chléb se peče každé čtyři hodiny přímo v restauraci. Vybírat si můžete ze světlého či tmavého chleba, chléb se sýrem a oreganem, ovesný s medem nebo sezamový. Novinkou je velmi chutný Flatbread. Máte malý nebo velký hlad? Pokud malý, dejte si 15 cm sendvič. Je-li váš hlad opravdu velký nebo se chcete podělit třeba s přáteli, doporučujeme 30cm „Footlong“ sendvič. K náplni si pak už jen stačí vybrat z několika druhů omáček, které dají vašemu sendviči ty správné grády.

Odpovězte na naši soutěžní otázku a vyhrajte 1 ze 3 voucherů na čerstvé sendviče do restaurací SUBWAY® v hodnotě 500 Kč!. Nápovědu hledejte na www.subway.cz

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo mailem.

Výherci:

Eva Kulíšková

Pavel Horký

Karel Špaček