Prožijte advent s Fine Gospel Time

Zábava 18. prosince 2015

Zuzana Stirská a Fine Gospel Time oslavili v říjnu 15. výročí své existence velkým koncertem v divadle Broadway. V neděli, 20. prosince, je můžete slyšet a vidět na jejich domovské scéně v divadle Semafor, kde se bude konat od 15 a 19 hodin jejich již tradiční vánoční Gospel Time Party se svíčkami a svařáčkem.

Dorazí několik hostů, mezi nimi moderátor Karel Voříšek, rocková legenda Ivan Hajniš nebo i čerstvá vítězka mezinárodní harfové soutěže prof. Karla Patrase, Sany Stirská. Posluchači uslyší mnoho vánočních písní a gospelů ve speciálních úpravách souboru a nebude chybět samozřejmě spontánní moderace frontmanky a zakladatelky souboru Zuzany Stirské.

Tento pořad probíhá již 15 let téměř každý měsíc v Semaforu a účastnilo se ho již přes 200 známých tváří jako Ivan Mládek, Martin Dejdar, biskup Václav Malý, Eliška Balzerová, Michal David a další (viz. www.gospeltime.cz). Tuto neděli se bude jednat již o jeho 139. reprizu a zakulacené výročí tohoto pořadu oslaví za přítomnosti Rudy z Ostravy 21.února 2016, samozřejmě také v divadle Semafor.

Pokud byste měli zájem vidět Zuzanu a Fine Gospel Time i v novém roce, stačí si pustit TVRelax 2. ledna, kde budou hlavními hosty v pořadu Vládi Hrona "Poslední zhasne" spolu s Vlastou Harapesem, Zdenkem Mahdalem a Tomášem Magnuskem.