Jak udělat z domova luxusní restauraci? Staňte se šéfkuchařem!

Zábava 14. dubna 2015

Poslední dobou se na českém trhu masově rozmáhají food delivery služby různých charakterů. Nejdůležitějším mottem donášek bývá „S námi ušetříte čas“. Pokud vás pizza go home a nudle v krabičce už omrzely, zkuste službu, která razí heslo: „Do vaření dejte srdce".

Donáškové služby vědí, jak na lid těžce pracující. Nikomu se nechce po každodenním prodělání zápalu mozkových závitů a dvanáctihodinové pracovní době ještě klusat do supermarketu. A tak padne volba na restauraci. Doba je stále rychlejší a pro psychiku je to pěkně tvrdý oříšek. Domácí vaření se může stát účinnou terapií.

Luxusní restaurace u vás doma

Vaření nemá být rutina, má to být vaše láska. Ne nadarmo se přeci říká, že láska prochází žaludkem. Nová služba Nataliri.cz nemá za cíl dovézt vám perfektně připravené jídlo, ale najít ty nejlepší suroviny a spolu s receptem je donést až před váš práh. I naprostý amatér má tak šanci stát se šéfkuchařem! Každý týden objednáte zásilku s menu (3 večeře pro dvě osoby), která obsahuje předem přesně odměřené, čerstvé a jen ty nejkvalitnější suroviny spolu s fotorecepty, které vás celou dobu vaření povedou.

nataliricz 2

Recepty přímo od šéfa

O recepty služby Nataliri.cz se postaral sám šéfkuchař Petrik Bečvář, držitel titulu Kuchař roku 2014. „Nataliri.cz je tak trošku jiná food delivery služba, která je ve světě masivně využívaná, hlavně ve Švédsku, v Rakousku, Německu, Anglii a samozřejmě v USA. Uvidíme, jak na ní zareaguje český trh. V poslední době je u nás k vidění kvalitní jídlo a tyto služby zažívají obrovský boom. Ohlasy našich klientů jsou zatím opravdu skvělé.“ Podle Patrika stačí 30 minut a zázrak je na stole. Každý týden můžete vybírat ze dvou typů nových menu, vaší peněženku tento zážitek bude stát 899-1199 Kč včetně dovozu až k vaším dveřím.

Náš tip: vařte společně s partnerem a sklenkou dobrého vína v ruce a celkovou příjemnou atmosféru dokreslete vaší oblíbenou hudbou.