Prožijte září s Harley-Davidson na Prague Harley Days

Zábava 2. září 2015

Praha letos opět zažije konec léta ve stylu silných strojů a zábavy pro celou rodinu. Prague Harley Days 2015 se blíží! Už 4. a 5. září ožije pražské holešovické výstaviště v rytmu silných strojů Harley-Davidson. Těšit se můžete na speciální dětskou zónu, českou premiéru prvního elektrického stroje H-D LiveWire, koncerty, galavečer thajského boxu, masáže, vizážistickou show, výstavu více než 100 motocyklů a samozřejmě také na spanilou jízdu Prahou.

Jedním z velkých hitů je především česká premiéra konceptu elektrického motocyklu H-D LiveWire, a to ještě před jeho uvedením do prodeje. K dispozici navíc bude ve formě simulátoru JumpStart, takže nabídne jedinečnou možnost otestování i návštěvníkům, kteří ještě na motocyklech nejezdí a kteří tak budou moci, možná poprvé, okusit sílu motoru H-D. Všichni jezdci pak budou mít samozřejmě možnost otestovat díky H-D Demo truck nové motocykly modelového roku 2016.

Pro děti a rodiny s dětmi je připravena i speciální Mattel Family Zona, ve které budou mít možnost sestavit nejdelší autodráhu nebo si pohrát, jak s novinkami z kolekce panenek Barbie a Monster High, tak i třeba s autíčky Hot Wheels nebo střílečkou BOOMco. Ženy si pro změnu mohou užít doprovodný program, ve kterém nechybí například vizážistická show, masáže nebo kadeřnické a kosmetické služby.

Bikerské hry

Za zmínku stojí i nabitý večerní program. Ten první den odstartuje už v 18 hodin, kdy je na programu Galavečer thajského boxu. V něm se představí náš reprezentant Lukáš Dvořák, který svede boj o titul Mistra Evropy ve váze do 86 kg. Velkým hitem prvního dne je pak i koncert populární kapely PSH. Návštěvníci pochopitelně nebudou ochuzeni ani o výstavu motocyklů, kterých bude letos víc než 100 – od historických kousků až po ty nejnovější. Milovníci motocyklů si budou moci vychutnat například i speciální workshop s americkou legendou Russellem Mitchellem, který je mistr v přestavbách strojů. V plánu jsou i Bikerské hry v nejpomalejší jízdě, kaskadérská vystoupení a mnoho dalšího. Více najdete na www.pragueharleydays.cz

Svátek burgerů

Dne 19. a 20. září se Harley-Davidson na pražské holešovické výstaviště vrátí ještě jednou, a to na Jack Daniel´s presents Burgerfest největším svátku burgerů a bbq v České republice. Kromě skvělého jídla a bohatého doprovodního programu tam budou k vidění také nové modely Harley-Davidson pro rok 2016 a pozor proběhne i speciální soutěž s názvem: „Vykopni si svýho Haryka“, kdy výherce bude moci přímo na Harleyi odjet. Stačí se jen míčem amerického fotbalu trefit do brány umístěné ve vzdálenosti 54 metrů a Harley-Davidson Street 750 je váš! Více na www.burgerfest.cz.